Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malagatika363

NieChceMiSieZycNieMamSil

Polecane posty

Gość malagatika363

Gość malagatika363
Za 3 dni musze wrocic do szkoly,do ludzi z ktorymi mnie nic kompletnie nie laczy,do matematyczki i przedmiotu matematyka ktorego nienawidze,pozatym kloce sie z rodzicami.Gdy ja potrzebuje ich pomocy wsparcia nie mam prawa na to liczyc no bo wkoncu jestem prawie dorosla i nie mam 5 lat a gdy ja chce zrobic cos,wyjechac gdzies,kupic sobie cos to juz nie moge,jestem pod kloszek:(:(:(Co z tego ze mam rodzicow skoro czuje ze mnie nie kochaja..Mysla ze skoro daja mi pieniadze,jedzenie,spanie to juz powinnam byc szczesliwa..Ja chce miec rodzicow:(:(Oddalilismy sie od siebie,czasem mam wrazenie ze sa mi obce eh a te ciagle klotnie,awantury,czepianie sie bez powodu:(Nie widze sensu by zyc,nic mnie nie trzyma na Ziemi..Eh ja wiem ze inni maja powazniejsze problemy ale ja juz nie mam sily:(

Gość za wrazliwa
rozumiem Cie doskonale...tez tak mam...juz nie mam sil:( ale Ty wracasz do ludzi z ktorymi Cie nic nie laczy..ja wracam do ludzi z ktorymi laczy mnie antypatia...oni sa poryci ja nie wiem jak wytrzymam:( a z rodzicami to kolejna sprawa...kloce sie wkurzam sie na nich oni sa dziwni....

Gość malagatika363
A ile masz lat?i jak masz na imie?Eh jak pomysle ze za kilka dni znow spotkam sie z moja klasa,pojde do szkoly dio ludzi mi obcych to :(:()

Gość malagatika363
Eh:(SmutnoMijej