Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygi

Ryszard Kalisz wczoraj przeszedł sam siebie

Polecane posty

Gość rzygi

jak go wczoraj zobaczyłam u Olejnikowej myślałam że się porzygam juz nawet nie moze sobie kołnierzyka u koszuli zapiąć

Jak siedzi, to nawet nóg nie może przy sobie trzymać, widocznie mu za ciasno ;) U Lisa wczoraj siedział nieźle rozkraczony, lol :D

Gość odczep się od Ryśka
popatrz lepiej na siebie, ja bez oglądania twojej fizjonomii w ciemno moge powiedzieć,ze tępa z ciebie osoba o ciasnym rozumku :P

Gość ja szukalam przez
zone ma sliczna i widac bardzo go kocha, bo to madry facet, niezaleznie od tego jak wyglada :)

Gość pewnie zgłodu go tak
rozniosło

Gość frk-099
Szkoda człowieka, gdyby nie upadek komunizmu ze swoją tuszą, kontaktami towarzyskimi i kawiarnianą elokwencją zrobiłby karierę w biurze politycznym. Zmarnował się człowiek :classic_cool:

Gość do odczepcie sie od Ryska
przyganiał kocioł garnkowi

Gość do frk
:D:D genialne :d

Gość wczorajszy kołnierzyk
to jeszcze nic w ubiegłym tygodniu siedział w zapiętej marynarce a guziki aż trzeszczały (porobiły się takie oczka )

Gość no szok
Kalisz nie jest zawzięty ???????????? to szkoda ze go wczoraj nie słyszałas i w salonie politycznym

Gość droooop
ale u Lisa z ta ustawa dał im popalić - ten tekst był rewalacyjny, a jeśli to prawda ze w tych ustawach tak jest napisane, to logiczną jest że winę za przeciek ponosi Ziobro - bez dwóch zdań.

Gość frk-099
Oczywiscie, że nie jest zawzięty. Humanizm i stonowana życzliwa ironia aż parują z jego wypowiedzi i niego samego. Przecież to jest nobilitujące, ze był współpracownikiem Prezydenta Kwaśniewskiego (który zawsze zachęca by wybrac przyszłość) który to miał chory goleń akurat podczas wizyty na cmentarzy w Katyniu.

Gość frk-099
Prawo, które wyłącza z takiej akcji premiera jest absurdalne i wymaga zmiany. Trudno sobie wyobrazić aby taką akcję realizowano za plecami premiera. Argumetn istotny prawnie ale bez znaczenia w praktyce operacyjnej służb.

Gość droooop
co Ty gadasz jakim cudem służby mogą działać przeciw prawu. argument może bezsensu, ale skoro prawo jest takie jakie jest.

Gość frk-099
Kwasniewski sam się przyznał, ze był pijany. Człowiek, który przychodzi w takim stanie na cmentarz zamordowanych bohaterów jest pozbawiony kultury, honoru, szacunku dla zmarłych. Przed wojną podszedłby do niego oficer i dałby mu w twarz. Nikt nie podałby mu ręki. Dzisiaj to nie ma znaczenia, ze prezydent gardzi ofiarami ludobójstwa, przecież jest wychowankiem partii, którą założył zleceniodawca katyńskiego mordu...

Gość w temacie topiku chyba
nie o polityke chodziło tylko o to jak pan K. wczoraj wyglądał . ja bym na jego miejscu pogonił styliste tego programy za ten kołnierzyk.

Gość Tataratka
Ojjj, goleni goleni.Wiem z pewnego źródła,że Kwachu wyspowiadał sie z "popicia" i zostało mu to odpuszczone.Dajcie mu więc już z tym spokój bracia katolicy.

Gość frk-099
Oczywiście jest bardzo groźne gdy służby specjalne naruszają prawo, gdy minister narusza prawo. Jeśli jednak to prawo jak w tym wypadku jest źlke skonstruowane, trudno się dziwić. Przecież jasne jest, ze to premier jako szef rządu i partii, sam zlecił a przynajmniej zaaprobował taką operację jak próba wręczenia korzyści majątkowej, wicepremierowi własnego rządu. Od strony morlanej, jest to dla mnie bez zarzutu, przeciez Lepper nie jest jakimś barankiem, to szkodnik, którego nalezy unieszkodliwić. Inna sprawa, nie trzeba go było brać do rządu.