Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata127

pomocy

Polecane posty

Gość Renata127

Jestem w ciąży i cały czas jestem zmęczona i spiąca ,i jeszcze ta huśtawka nastrojów czy jeszcze ktos tak ma ?:(

Gość oves
mialam tak ale na szczescie juz minelo.czasem spac mi sie chce znowu bo to koniec ciazy juz.

Gość Renata127
a mój dopiero początek :) i juz brak mi sił

Gość kari22
ciąża to nie choroba :D ruszaj się, tańcz, śpiewaj, uśmiechaj się, to cudowny okres i nie ma sensu się smucić!!! na handrę najlepsze są lody, teraz możesz sobie robić wszystko na co tylko masz ochotę, bo już niedługo... ciesz się zyciem i drobnymi rzeczami :D to pomaga

Gość Renata127
Mam pełno obaw :( z jednej strony sie ciesze a zdrugiej przeraza mnie to wszystko :/

jesli nie ma przeciwskazan (cukrzyca ciazowa) jedz duzo czekolady :) tobie doda energii, podniesie poziom endorfin a didzius tylk na tym zyska - udowodniono naukowo, ze dzieci kobiet ktore jadly w ciazy czeklade sa weselsze i pogodniejsze :)

Gość Renata127
Co do jedzenia i czekolady tez mam obawy :( boję sie ze przytyję duzo i przestane sie juz podobac mojemu facetowi :( eh

nie przejmuj sie teraz wygladem! nosisz jego dziecko i napewno nie przestaniesz mu sie podobac przez to ze przybedzie ci kilka kilogramow! mysl teraz pozytywnie, rob to co lubisz, przestan liczyc kalorie :) to jedyny taki okres w twoim zyciu kiedy jestes krolowa i wszystko ci wolno :) no, prawie wszystko;)

Gość na poczatku zwykle tak jest
chce sie ciagle spac (ja moglam po 17 godzin...), jesc za to nie bardzo (no, chyba, ze sie nie wymiotuje), potem bedzie lepiej, a 'efekt koncowy' i tak wynagradza wszelkie problemy :)

Gość Renata127
Niestety jak na razie nie potrafię przestac sie przejmowac :/ co do tycia mój facet zawsze narzekał ze za chuda jestem ale ja i tak wim swoje ...

Gość tatata
ja jestem w 19 tyg i dalej chandra mi nie przeszla , to co bedzie poznije bedzie jeszce gorsze , chodzi mi o mdlosci, wymioty-ale moze ty bedziesz szczesciara i nie bedziesz miala tak jak ja:(