Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

jak odroznic plamienie w ciazy od okresu?

Polecane posty

Gość gosia 100

jak mozna poznac ze to byl normalny okres a nie plamienie w czasie ciazy w 1 miesiacu?

Gość zrób sobie test

Okres to okres. A plamnie to kilka kropel na bielixnie. To chyba proste? A to nie ty miałaś to schize ciążową i 20 razy byłaś u lekarza?:->

Gość gosia 100
ja mialma nuiby krwawienie ale jakies takie skape a biore regularnie tabletki anty

Gość gosia 100
to nie ja!!!z kims mnie pomylilas

Skąpe krawiania przy tabletkach to nic niezwykłego. Nie twarzy się endometrium to nie ma się co złuszczać. Jeżeli krawienie wcale by nie wystąpiło to można podejrzewać ciążę. Ale jeżeli Cię to męczy zrób test kosztuje grosze.

Gość gosia 100
niby te skape krwawienie mialam 4 dni,zazwyczaj ma 3 dni,pierwszego dnia cos mi lecialo brazowego drugiego dopiero na czerwono ale bardzo malo...dopiero wieczorem 2 dnia polecialo mi troszke wiecej...moze jestem w ciazy? a do tego mecza mnie od kilku dni mdlosci testu boje sie zrobic,moj narzeczony dopiero do mnie przyjedzie 11 wrzesnia.a tak na marginesie biore tabletki anty.moze poczekac do kolejnego okresu?a to jescze 2 tygodnie

Gość gosia 100
tylko dlatego to rozpamietuje bo ten okres byl jakis skapszy a zawsze mialam bardziej obwitszy

Mdłości to jeden z najczęstszych efektów ubocznych tabletek. Dlatego lepiej rbać tabletki przed snem ,żeby je \"przespać\". Zrób test bo dopiero wpadniesz w szaleństwo schizowe.

Gość gosia 100
a moze poczekac jednak do kolejnego okresu?

Boże dziewczyno. Zrób test. Kosztuje 10 zł. A nie będzie jeszcze 10 tematów i 2 tygdoni stresu dla ciebie. Dam głowę,że nie jesteś w ciaży tylko sobie wmawiasz.

Gość czekanie chyba nie ma
sensu w tym przypadku, bo jeśli faktycznie jesteś w ciązy to im szybciej odstawisz tabletki tym lepiej. Poza tym mdłości mogą być skutkiem ubocznym a im bardziej myślisz o ciąży tym więcej objawów znajdujesz. Zrób test, po co masz się zamartwiać jeszcze miesiąc???

Gość gosia 100
nie miesiac ,tylko 2 tygodnie....bralam tabletki bardzo regularnie

Gość gosia 100
czyli myslisz ze moge byc w cuiazy?a przy tabletkach ma sie okres jak sie jest w ciazy? czy bym w ogole nie miala okresu?

Jezu pisałam już!!!! Jeżel byś zaszła to nie miałąbyś wcale krawiawnie w przerwie.

Gość czekanie chyba nie ma
Podaj chociaż jeden racjonalny powód dla którego miałabyś być w ciąży BIORĄC REGULARNIE TABLETKI, mając krwawienie z odstawienia (które nie zawsze przecież wygląda identycznie i nie zawsze trwa tyle samo) i mając delikatne mdłości, które często bywają skutkiem ubocznym brania tabletek.