Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna23

Ogromny problem, nie wiem jak mam sie przemoc

Polecane posty

Gość martyna23

Czesc dziewczyny, nie pomyslcie o mnie jakos dziwnie, ale mam okropny problem. Jestem ze swoim facetem juz ponad rok, sex jest swietny, ale od jakiegos czasu, on chce zebym mu zrobila loda. Na poczatku w ogole nie moglam sie przemoc, ale gdy zaczelam go brac do buzi i gdy tylko poczulam sperme mialam odruch wymiotny... nie wiem co zrobic zeby mnie to nie obrzydzało.... Jak sobie poradzic po 1 z tym smakiem a po 2 jak to sie w ogole robi... :/ co mu sprawia najwieksza przyjemnosc?

Nie musisz kończyć w ustach jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza. A co do techniki to próbuj. Zasysanie, lizania. Niech Ci mówi co mu najbardziej pasuje. Możesz pomóc sobie ręką.

Gość nowa pigułkowa
w ogóle nic nie musisz robić jeśli nie chcesz ale seks oralny to fajna rzecz (choć z kończeniem w ustach to różnie bywa) rozmawiałaś z chłopakiem o obawach? pamiętaj żeby on dbał o higienę - to podstawa najpierw rób to w wersji gdzie kończy poza ustami - a z czasem zdecydujesz czy chcesz czegoś więcej jest wiele możliwości

Gość martyna23
Rozmawialam rozmawialam, on rozumie ze nie chce tego zrobic i nie naciska, chociaz za kazdym razem gdy sie kochamy, niby w zartach czy cos, ale pyta czy chce to zrobic! Mowi ze portafie i ze dobrze mi juz wychodzilo... a ja sie nie moge przemoc :O:O ale dzieki dziewczyny, na prawde!!

Gość meg111
NIe rob tego, skoto sama nie masz na to ochoty. Gdybym miala to robic z przymusu chyba bym sie porzygala. Moze czujesz, ze to nie ten facet? Bylam juz w kilku zwiazkach, a tylko mojemu obecnemu partnerowi mam ochote to robic sama z siebie...

Gość martyna23
Hmmm o tym nie pomyslałam... bardzo chcialabym zeby to byl on... ale jednak te moje obawy nie wiem skad sie biora

Gość masturbatorka-nr-1
albo tak jesteś wychowana albo - zgadzam się - to nie ten facet albo nie masz do niego zaufania albo ci po prostu nie smakuje :P jeden z moich kochanków mówił dokładnie tak samo - "chcesz? robisz to świetnie" :P hehe.

Gość martyna23
zdecydowanie nie smakuje... ale zrobie to w koncu!! Ehh :D