Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariane84

pijany kierowca zabil na pasach 5 letnia dziewczyne

Polecane posty

Gość no wczoraj o tym mówili
kierowca miał 1promil podobno...

tak, dzisiaj w wydrzeniach o tym uslyszalam, matke reanimowali ale zmarła to straszne

Gość a gdzie to sie stalo

Nad czym ten płacz. Codziennnie umierają setki osób czy to w Iraku czy gdzie indziej. Nad nimi nikt nie wylewa łez.

Setki, tysiące osób ginie codziennie przez swoją bądź innych głupotę. Przykro, jeśli spotyka to dziecko. Z drugiej strony szlochając na Kafe nic nie zrobicie. Ariane84 - chyba zdarzyło Ci się już kilka razy zakładać topik o wypadkach. Mylę się?

Gość a jaki widzisz sens w tym
topiku?

taki ze pijani kierowcy to prawdziwe przeklenstwo, nie rozumiem tego czepiania sie jest tyle bezsensownych topikow a moj wam przeszkadza, coz pozostaje wam olac moj topik jesli jest bez sensu

Gość ty na innych też
się "wytrząsasz"

Gość i myslisz ze jak
założysz 101 topik na ten sam temat to problem pijanych kierowców zniknie ?

oczywiscie ze nie zniknie, jednak czuje taka potrzebe zalozenia topiku na ten temat i to robie, nie mam zamiaru wiecej sie tłumaczyc jesli komus sie nie podoba zawsze moze nie wejsc

uważam ze każdemu pijanemu kierowcy, ktorego zlapano nalezy zabierac prawo jazdy DOŻYWOTNIO*, tylko wtedy zmniejszymy ten problem. Głupkom nie przetłumaczysz i tyle. * ale oczywiście to niemożliwe bo państwo by na tym straciło...

\"oczywiscie ze nie zniknie, jednak czuje taka potrzebe zalozenia topiku na ten temat i to robie, nie mam zamiaru wiecej sie tłumaczyc jesli komus sie nie podoba zawsze moze nie wejsc\" to moze zrob troche wiecej, napisz petycje do rzadu w sprawie zaostrzenia przepisow, zbieraj podpisy ludzi itp.

Gość do Lucy
dobre !!!!

Gość bo może chociaż jedna osoba
zastanowi się po przeczytaniu kolejnego takiego topiku zanim wsiądzie po pijaku do auta. Tu są tylko suche fakty - zabił pięciolatkę i jej mamę. Ale co za tym stoi? Zabił czyjąś żonę i córkę. Zabił komuś wnuczkę i córkę. Zabił komuś dwie ukochane osoby. Jakiś inny lekkomyslny wielbiciel procentów może zabić kogoś z naszych bliskich. Wtedy też będziecie pisać, że nad czym tu płakać, przecież tysiące osób umiera w Iraku? Ja się zawsze modlę, żeby taki pijaczyna nie stanął kiedys na drodze mojej lub kogos bliskiego. Sama NIGDY nie piję nawet piwa, kiedy mam prowadzić.