Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawizna taka

sex... co sprawić by był jeszcze lepszy?

Polecane posty

Gość ciekawizna taka

dziewczyny otwieram nowy topik ponieważ zastanawiam się jakich sposobów używacie by wasz sex z ukochaną osoba był wiecznie udany? czy nie nudzi was sex uprawiany przez kilka lat z jedną osobą? co robicie by ożywić atmosferę w waszej sypialni? jakie sposoby macie na nudę sypialnianą? :) zachęcam wszystkich do wymiany doświadczeń

zawsze cos sie wymyśli... nowy, satynowy szlafroczek, pachnący olejek wtarty w skórę, kajdanki, eksperymenty z nowymi pozycjami... ja np. na ten weekend planuję przejąć kontrole podczas gry wstępnej i wykorzystać do tego bitą śmietanę

Gość ciekawizna taka
moniak chociaż jedna odważna! :P ja ostatnio jestem jakoś znudzona i szukam nowych inspiracji dlatego założyłam ten topik Twoje rady sa bardzo cenne dzieki za nie ;)

prosze bardzo ;) jeśli chodzi o pozycje to ostatnio odkryliśmy z partnerem cos ciekawego... zaczyna się w klasycznej pozycji na pieska a potem powolutku trzeba się kłaść na brzuch, jak dla mnie super odczucia + partner leżący na moich plecach i muskający dłońmi moje ramiona.. bosko ;)

Gość ciekawizna taka
trzeba sprobować z tym masowaniem ramion bo w sumie taką pozycje tez już wyprubowalismy ale bez masowania :)