Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko1111

rozmiar biustu

Polecane posty

Gość pytanie1111
pewnie ze tak!!!!pod wplywem hormonow bardzo czesto powieksza sie biust,czasem nawet o 2 rozmiary

Gość Mikaaaaaaa
Dziewczyny jak czytam wasze wypowiedzi to zastanawiam sie gdzie kupujecie na siebie ubrania. Ja jestem niska (158 cm) i waże 54 kg, biust 70 C. Jak ide na zakupy, to zawsze jestem załamana, bo rzeczy w rozmiarach 34(XS) są na mnie czesto za duże!! a dżinsy musz ekupowa c w rozmiarze 25/30, czasami 26/30. Zawsze zastanawiam sie gdzie w takim razie kupuja na siebie ubrania takie dziewczyny jakie tu się odzywały na forum, czyli ważące po 44, 48 kg, a często wyższe ode mnie. Mi sie czasami zdarza kupować coś nawet w sklepie dziecięcym lub młodzieżowym jeśli nie ma jakichś kolorowych aplikacji. A moze szyjecie ubrania na miarę lub macie jakieś sprawdzone sklepy z naprawdę małą rozmiarówką??

Gość PIERNICZEK
ja osobiście kupuje rzeczy normalnie w sklepie a pużniej moja krawcowa poprawia mi co trzeba :) czasem bez tego sie nie obędzie

Gość pytanko1111
dokladnie!!!bez przerobek nie da rady!Ja mam najgorszy problem ze spodniami.wszystkie na mnie wisza i odstaja mi w udach ;(Jak ja tego nie lubie!!!A bluzki zazwyczaj zwezam.

Gość PIERNICZEK
ja za to każde nogawki u spodni musze skracać i zwężać na dole bluzki.Masakra.Nie jesteś sama :) :) Pozdrawiam

Gość jaaaaa yyyy z

Gość jaaaaa yyyy z
A czy moglybyście podać nazwy tabletek które powiekszaja piersi? I czy sa na recepte? BARDZO PROSZE! mam 175cm wzrostu i rozmiar A. Dodam że jestem bardzo szczupla.

Gość jaaaaa yyyy z
aha. czy to ze urosna jest pewne czy to po prostu niekonieczny skutek uboczny

Gość akka22
Mikaaaaaaa-------- hmm troche mnie zdziwiło to co napisałaś... Ja mam 160co i waże 47-48 kg i spokojnie kupuję ubrania w rozmiarze S. A ty 54kg i XS jest za duże??? Nie wiem jak to jest...

Gość blebleblabla
do jaaaaa yyyy z : poszukaj sobie na necie!

170 cm i 49 kg wagi, 75 C .. obecnie biore tabsy i mi troche urosly (juz po 1. listku) .. oby nie za duzo bo bede musiala stanikow sobie pokupawac ;) mysle ze mam normalne rozmiary ... no przynajmniej mi pasuja :) Mikaaaaaaa - ja tez nosze S a czasem nawet XS ale nie mam takich problemow .. bardzo dziwne ale wiesz moze sprobuj sklepow gdzie dominuje mala rozmiarowka :)

Gość pysiulek2
Przyczyna duzego biustu u mlodych dziewczat tzw nowego pokolenia jest czesto bardzo prosta ale tez i tragiczna - hormony w produktach spozywczych.Przede wszystkim drobiu z kurczat. Pasie sie je hormonami aby jak najszybciej poszly do zbytu. Ale to wierzcholek gory lodowej.To nie sa zarty! Nie jest to wyssane niestety z palca. Moja kolezanka poszla do pedriatry ze swoja kilkuletnia corka bo zauwazyla ze malej powiekszaja sie piersi i ta lekarka powiedziala ze to hormony w zywnosci i zeby nie karmila corki kurczakami. Juz lepsze sa indyki bo ich organizm jest delikatniejszy i nie da sie ich tak faszerowac. Jesli jestes mloda i widzisz ze juz masz duzy biust to zacznij sie zdrowiej odzuwiac i zrezygnuj z kurczakow.

Gość nitka22
do pysiulek a mi dopiero takie duże urosły jak miałam lat 16/17, wcześniej byłam płaska jak deska... czyi to też z zywności?? a diety nie zmieniałam

Gość nitka22
a tak poza tym to kurcząt nie karmi się estrogenami ;) podaje im sie hormony ale niestety nie takie po których biust mógłby rosnąć

Gość Mikaaaaaaa
Ja tez czasami zastanawiam sie dlaczego tyle waze. Mnostwo osob ktOre widzą moją figurę i dowiadują się ile wazę nie moze w to uwierzyć. Mam koleżanki tęższe ode mnie a ważące mniej niż ja. Myslę jednak ze to jest kwestia budowy ciała, grubosci kości i ilości masy mięśniowej. Moją pasją jest taniec, ale zaczęłam chodzić na treningi dopiero 3 lata temu więc tancerką już nie zostanę. uwielbiam to jednak i ćwiczę 2-3 razy w tygodniu. Nie mam mocno rozwiniętych mięśni, ale też nie mam "tłuszczyku", tylko jęrdrne ciałko. Poza tym nie jestem typem "chudzielca", myslę ze przy moim wzroście 158 cm jestem bardzo proporcjonalnie zbudowana. Moje wymiary to: biodra - 85, talia-58, biust-86... Waga juz przestalam się przejmować, bo ona nie jest dobrym odzwierciedleniem faktycznej sylwetki człowieka, jednak lepiej jest się mierzyć. Ciężko jest mi kupować ubrania, bo mam bardzo kobiecą sylwetkę i nawet rozmiar 34 zazwyczaj jest za luźny w talii. Poza tym wiekszość firm szyje wszystkie rozmiary ubrań dostosowane do wzrosu 170-175 i jak ubieram np zakiet to wcięcie które powinno być w talii wychodzi mi na biodrach.. :/ z kolei w sklepach młodzieżowych ubrania są szyte na 13-17-latki które zazwyczaj nie mają jeszcze kobiecych kształtów i takie ubrania chociaż rozmiar jest dobry zazwyczaj są na mnie zupełnie niedopasowane w biodrach i talii. W Efekcie noszę bardzo dużo sportowych rzeczy typu dżinsy, bluzy T-shirty. Wolałabym ubierać się bardziej kobieco ale to nie takie łatwe w moim przypadku.

Gość Jabłuszko pełne snów
chyba duze. ja mam np 165, 55 kg i 75 F, wiec u mnie to kalectwo juz:) a u Ciebie piekne kształty

Gość NeverMind
Ja mam 168 cm 70 kg i o dziwo moje drogie Panie mieszcze sie w rozmiar 40 - 42 a nie wyglądam grubo- nawet moja doktor dziwi sie, ze jest mi w sam raz(a waga duża niestety:( a nie oobjadam się (jjem 2x dziennie)... takia figura) a rozmiar miseczki to E75... i do "ja też mam 160cm" z 1 strony... żenada... sport uprawia sie normalnie bo jest coś takiego jak biustonosz sportowy, a sex jest taki sam a nawet lepszy bo nie musisz bac sie o to, że sie połamiesz albo narobisz siniaków partnerowi - to kieruje do Pań, które uważają ze jak ma sie tochę ciałka to juz sie jest słoniem albo wielorybem we wszystkim. Choć sama jestem taka jaka jestem - nie.. nie jestem gruba - to nie mam maniakalnej obsesji odchudzania sie, a zgrabnym chudym kobietkom winszuję takiej figury i z cicha zazdroszczę, a i lubie sobie popatrzeć na takie Panie, bo to ładny widok(nie mówie oczywiście o anorektyczkach)