Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vista

Sypiam z szefem

Polecane posty

Gość Vista
elegancja no moze masz racje, ale i tak pozniej bedzie tak jakos dziwnie bo pryznajmniej raz w tygodniu musze sie z nim widziec w pracy:O moze poprostu za jakis czas poszukam czegos innego sobie:(

Gość trele mele dudtki
tak na prawde to Ty nie chcesz sie z tego wypakowac, a tutaj szukasz chociazby nutki potwierdzenia ze az tak zle nie robisz...praca wydaje sie wazniejsza anizeli wlasne samopoczucie i wyrzuty sumienia, nie wierze...elegancja madrze pisze, a Ty rob po prostu swoje:)

Gość Vista
trele mele dudtki -- moze masz racje:( Ehh no ale przeciez taki uklad nie ma sensu:o Mi z nim naprawde jest dobrze;)

Gość ghjfkdsngvashutfgomiv sdpm
Ja mysle,ze nawet jak to sie rozniesie to bedzie lepiej jak bedziesz mogla powiedziec:Wyrzucil mnie bo odrzucilam jego zaloty. Pomysl co powiedza w firmie: No ta to jest odwazna,takiego goscia sie nie bala,swoj honor ma. Jesli bedziesz dalej z nim sypiac i robic z siebie ofiare,ze Cie zmusil albo szantarzowal,to i tak Ci nie uwiaerza i w firmie beda gadac,ze sie podkladalas zeby cos osiagnaxc. Lepiej szukaj sobie po cichu jakiej pracy. Zalatw to dyskretnie i zdecydowanie. Najpierw po dobroci.

Gość Vista
no ale on mnie nie szantazuje jest nam wlasnie dobrze, tylko kurde ona ma rodzien i z tym jest mi zle, a ja mam chloapak ktorego kiedys c=kochalam a teraz nie wiem co czuje ...

Gość trele mele dudtki
Vista, dzisiaj juz z tym czujesz sie zle (przeciez proszisz o rade na forum) mimo ze piszesz ze jest Ci z nim dobrze, wiesz przeciez z gory ze zony i rodziny dla Ciebie nie zostawi, chociazby poprzez fakt ze jest szefem szefow i musi trzymac fason;-) i wiesz ze nie bedziesz sie lepiej z tym czuc tylko coraz gorzej, czy to jakas forma zadawania sobie kary? Po co Ci to dziewczyno...pozniej to bol przysloni Ci to co nawet dobre w tym spaniu z szefem bylo i zostanie zal do samej siebie...ale nie rob nic dla kogos, rob przede wszystkim jak uwazasz, powodzenia

powód do zwolnienia znajdzie jak sie szuka i staniesz sie niewygodna ..albo jak sie zakochasz i staniesz sie rozczeniowa...wypierdzieli na pysk z pracy. Szefy tak maja :) :) :) ...przeciez jestes duza dziewczynka i nie wierzysz w bajki ze on sie zakocha, zostawi zone i dzieci..wybuduje domek itp ? Uciekaj dziewczyno. On chcia odskoczni i pobzykac na boczku. szkoda chłopaka...

Gość Vista
no ja wiem ze powinnam to zakonczyc ale tak sie bojeee ..:(

Gość Vista
effciaa tak wiem ze on sie nie zakocha i nie zaostawi rodziny, ale tez nie wiem czy tak latwo da mi odejsc. Teraz sie nad tym tak zastanawiam i chyba faktycznie sie w nim zakochalam :O

Wiem ze sie boisz...nawet pocieszyć nie potrafię. szukaj pracy innej porostu..chyba ze szef to facet z jajami i na poziomie ..i wróci wsio do normalności bez urażonej ambicji...ale takie cuda to tylko w erze. cholera a może powiedz szefowi ze jestes lesbijka co?..ze właśnie to odkryłaś w sobie itp..moze głupi uwierzy. RATUJ SIE, wspieram i trzymam kciuki

Gość d3
to mu powiedz, ze źle się czujesz ze świadomością że oszukujesz i ranisz tyle osób, swojego chłopaka, jego żonę i dzieci. I zobaczysz jego reakcje. Powiedz mu, że jest Ci z nim dobrze, ale nie możesz żyć w takim kłamstwie itd.

Gość Vista
effciaa -- szef traktuje dobrze swoich pracownikow i czesto traktuje nas bardziej jako kumpli anizeli pracownikow.No ale wiesz jak mu powiem ze mu wiecej nie dam to moze to podszarpie jego ego. ehhh chcialabym zeby bylo jak dawniej, piwko ze zanjomymi z pracy z szefem rowniez.

Kochana...nie wiem juz co powiedzieć i jak ci radzić. Powiem tylko to ...ze nigdy takie związki nie sa dobre dla podwładnej, bo to zawsze podwładna szefa a nie szef dostaje po dupie. A jak sie zakochałas....to powiem tyle: Bedzie pieknie jakis czas...a póxniej jak staniesz sie niewygodna poprostu Ciebie zwolni z pracy, powód jak sie chce znaleźć to sie znajdzie. Cholera jasna ...ja to przerabiałam to wiem jak to jest. Chyba że szef anioł niespotykanej dobraci ...

Gość Vista
ahh dodam jeszcze ze dlugo szukalam tej pracy i swietnie sie tu czuje, fajni ludzie pracuja, zal byloby odchodzic:(

Gość d3
vista - dlatego musisz zerwać podstępem. Tak żeby on wiedział że jest Ci z nim dobrze, że Ci zależy, ale Twoje sumienie Ci na to nie pozwala i Cię to męczy i nie potrafisz żyć z wyrzutami sumienia. Wtedy nie nadszarpniesz jego ego

Gość Vista
d3-- no moze masz racje dzieki za rade;)

Gość d3
ja myślę, że jak tak postawisz sprawę, to nawet zyskasz w jego oczach-jeśli nie jest dupą. A jeśli jest to jak mu się odwidzi,znudzisz mu się to i tak Cię zwolni, lub jak się żona dowie, wtedy to na bank wylecisz.

Gość Vista
no wlasnie nie jest dupa, jest wporzadku przynajmniej zawsez byl.no ale strach jakis zawsze jest

Gość no i co z tegoże...
nie trzeba było iść do wyra z szefem ale z ciebie sz....a, takich kobiet sie nie szanuje

Gość Vista
no moze i jestem sz....a:O

Gość Vista
dodam jeszcze ze on nie jest wogole jakis taki wielki przystojniak,ale za to dobry czlowiek moze to mi sie u niego tak spodobalo;)

Gość Vista
ehh wlasnie do mnie dzownil i chce sie wieczorem spotkac a ja nie domwoilam tylko sie ucieszylam ale jestem glupia:o

Gość trele mele dudtki
...dobry czlowiek? Owszem, dobry tam gdzie mu pasuje nim byc, dziewczyno, gdyby byl taki "dobry" to by zony w balona nie robil sypiajac z innymi kobietami, rozstalby sie z nia i juz...przeciez Ty nie pierwsza i nie ostatnia na pewno...wiesz kiedy bedziesz czula sie lzej z ta cala sytuacja, jak przestaniesz idealizowac czlowieka, to tylko czlowiek ze wszystkimi swoimi wadami...

Gość Vista
no z tego co wiem to jestem jego pierwszym skokiem w bok

Gość trele mele dudtki
...Vista, to nie jest latwe, ale na wszyskto z czym czujemy sie dobrze trzeba "zapracowac", wlozyc swoj wklad...to co po latwiznie spada czesto konczy niesmiakiem...zadbaj o siebie w sensie przyszlosci...poczytaj te wszystkie topiki kochanek, te ktore skakaly z radosci a teraz wyja calymi nocami w poduche, a przede wszystkim poczucie wlasnej wartosci upadlo na makasa...po co Ci to? Piszesz tutaj na tym forum z jakiegos powodu, na pewno nie dlatego ze tryskasz szczesciem...wiec juz nie jest tak jak byc powinno, nie zastanowilas sie nad tym?

Gość Koryander
i myślisz, że dostaniesz podwyżkę za to???

Gość Vista
no wlasnie sie teraz nad tym zastanawiam, teraz jets dobrze ale potem juz nie bedzie:(

Gość d3
to masz szanse z nim porozmawiać :) powodzenia:)

Gość Vista
Koryander -- jak bym chciala to bym dostala, ale nie chce dostac podwyzki w taki sposob czulabym sie wteyd jak jakas dziwka:O

Gość trele mele dudtki
...Vista, jezeli nie szanuje zony, a jej przeciez nie szanuje bo prawdy na pewno nie powiedzial, to jak chcesz zeby szanowal Ciebie, kiedy mu sie to wszystko znudzi, a znudzi sie na pewno, taki maks trwa okolo paru miesiecy, zobaczysz to jego prawdziwe dobro...