Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vista

Sypiam z szefem

Polecane posty

Gość Vista
ma u mnie byc za 30 minut zobacze moze to dzis skoncze:( ale tak miz ciezkooo

Gość trele mele dudtki
wiesz czego przede wszystkim nie ignoruj, tych wszystkich znakow ktore "podpowiadaja Ci" ze cos jest nie tak...jezeli juz tak jest to znaczy ze dobrze sie to nie skonczy...chyba ze tak jak wiele kobiet masz w sobie cos z "cierpietnicy", nie wiem, jakas taka podswiadoma forma kary...nie do konca zgadzam sie ze wszystkim co napisane jest w ksiazce, mezczyzni kochaja zolzy, ale jedno na pewno w 100% sie zgadza, z szacunkiem podchodzi sie do osoby ktora sama do siebie ma szacunek, bajki i te inne takiego typu historyjki wciska sie osobom ktore lubia po prostu w nie wierzyc, ale o szacunku nie ma wtedy mowy (wszystko to na dluzsza mete oczywiscie) powodzenia zycze

Gość Vista
no wlasnie ja nie naleze do tzw cierpietnicy zawsze mialam twardy charakter i nie pozwlaam soba pomiatac a tu takie cos :O

Gość Vista
dzieki trele:)

Gość trele mele dudtki
wystawia Cie zycie na proby, normalka, zreszta, byloby dosyc nudo "pieknie na zawsze" -czlowiek to istota przewrotna...ale, no wlasnie, uporasz sie z ta proba na wlasny sposob i bedziesz miec jedna lekcje zyciowa wiecej...poradzisz sobie jezeli bedziesz tego chciec, ok, spadam...

Gość jakie one som ????
koorwa przez 3 lata autorka nie jeden raz dupe wypiela dla kogos :D a oni dalej doradzaja :D kafeteria :D

Gość Maria348
Szef wykorzysta i ?

Gość gość
Ja tez zaraz po studiach gdy zaczelam pracowac, to po paru miesiacach zapoznalam sie z moim szefem,trwalo to prawie cztery lata,wcale nie zaluje tego na kazdym spotkaniu byl bardzo mily ale bardzo meski czulam sie przy nim jak bogini seksu, ale przykro bo sie skonczylo

Gość Andżelina88
Trzeba się dobrze wysypiać- z szefem czy bez. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.