Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola z tarnowa

jak wyglada regulacja brwi u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość mariola z tarnowa

Gość mariola z tarnowa
???????????????????????????/

Gość ciotka Walentyna
normalnie, kobieta robi Ci to samo, jakbys sobie sama regulowala. Niektore kosmetyczki stosuja wosk, ale ogolnie to na to samo wychodzi.

Gość mariola z tarnowa
a jak wyglada sprawa z tym woskiem czy jest to wosk na zimno czy na cieplo?

Gość wysokie obcasy26
najpierw kosmetyczka przeprowadza z toba wywiad, jaki kształt brwi loubisz i wtedy może zaproponowac regulacje brwi woskiem ciepłym lub pęsetką...lecz nie polecam wam depilacji woskiem ponieważ skóra wokół oczu jest bardzo cieniutka i po paru latach skóra w tamtych miejscach może wam opaDAC NA POWIEKĘ

Gość Dziewczęca
polecam ten zabieg, regulacja kosztuje ok 10 zł (może teraz więcej, dawno robiłam). Kedyś regulowałam sobie sama, kształt był ok, ale brwi za cienkie i dopiero kosmetyczka mi uświadmoiła jak śmiesznie to wygląda, i że do mojej twarzy to nie pasuje. Sama zrobiła mi syzbciutko pnsetą i jest gites. Teraz od paru lat sama tylko poprawiam po niej, po kształcie jaki mi nadała. Polecam, fajna sprawa.

Gość gość
Przychodzisz i mówisz co chcesz, potem Pani kosmetyczka mówi co z tego wyjdzie:-) jak nie wiesz co chcesz to ona ci doradzi. Mnie fajne brwi robią w źródle piękna, bo są podniesione i zrobione naturalnie. Nie lubie cienkich:-) ich strona www.salonkosmetyczny.krakow.pl