Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaaka tam

Pocałunek

Polecane posty

Gość Taaaka tam

czy waszym zdaniem pocałunek jest zdradą?

Gość i co i co i co
Namiętny????? Jak najbardziej

nie, nie jest - całuj sie znim... do buzi to też nie zdrada, wiec spokojnie mozesz pójść dalej w swej znajomości z menem którego pocałowałaś

Gość Taaaka tam
Nie pocałowałam innego. tylko zadałam, pytanie co o tym sądzicie

Gość mnie by zabolało
gdby mój chłopak kogoś pocałował, chyba że na jakies urodziny, ale tak z pwoodu jakiegos zapowmnienia czy coas to nie uznaję ,nie rzetrawiłabym tego :( a sama tez sie nie całuję z kolegami,chyba że z tymi których daaaawno nie widziałam albo bardzo zadko widzę ale to pewnie2takich jest i to tylko cmok w policzek

Gość Vista
ja uwazam ze pocalunek to zdarada, no ale nie licza sie pocalunki typowo przyjacielskie w policzek;)

\"Nie pocałowałam innego. tylko zadałam, pytanie co o tym sądzicie\" mhmm taaak, jak kobieta zaczyna pytać \"teoretycznie\" szczegolnie na temat zdrady, to juz mozna od razu kazać jej wyjsc

Gość Taaaka tam
lol

Gość Taaaka tam
hehe no taaaa ale Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy mój chłopak całuje inną!Oznaczałoby to, że ja mu nie wystarczam i jestem niepotrzebna, skoro całuje inną... moim zdaniem pocałunek jest zdradą i to nawet dużą gdyż jest to już kontakt fizyczny z drugą osobą.

Gość PRZYWIDZENIA
pocałunek w policzek z róznych okazji nie jest zdradą. Pocałunek w usta, zwłaszcza francuski, jest. Tyle. :o

Gość Xa
pocałowałam innego raz, gdy w moim związku zaistniał kryzys, moze mnie to nie tłumaczy ale byłam też pijana - właśnie z powodu kryzysu. krótki pocałunek - nic więcej. jakkolwiek uważam, że to okropne. niekoniecznie niewybaczalna, ale zdrada. jeśli kogoś się nie kocha - nie należy z nim być jeśli nie jest się pewnym uczuć - nie należy robić mu krzywdy a jeśli się kocha to nawet przez głowę nie powinna przejść myśl o jakiejkolwiek zdradzie.