Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

okresowiczki! łączmy się!

Polecane posty

Nie cierpię tych dni. Jest smutno, i czerwono. Siedziałabym tylko w jednym miejscu, najchętniej. Nie wychodziłabym z domu, siedziała i siedziała. A przecież okres, to nie choroba...

Gość ja wlasnie oczekuje
na @. Nie zebym miala jakis stres, bo w ciazy nie jestem. Tylko cos mi sie rozregulowal ostatnio. Teoretycznie powinnam dostac dzis, ale poki co nie czuje, ze dzis przyjdzie. Natomniast nastroj i tak mam do bani, a moj facet tylko skutecznie mi go jeszcze bardziej obnizyl :(

Gość omajgot
ja się z tobą nie łączę:P pozdr.kobieta lat30.

właśnie, jakby to mężczyźni mieli okres, to co by to było!!! przynieś, podaj, odnieś!! .... mnie też się spóźnił okres, przez dwa tygodnie czułam się jak Doda, piersi nabrzmiały do rozmiarów bliżej nieokreślonych!!!

może miał nie miłe sytuacje... może panna nie powiedziała mu że ma okres, a robił jej dobrze. hm... wiadomo czym :P perversja :P

pierwszy dzien jest ciezki,drugi dla mnie koszmar:O juz nie wspomne jakie mam jazdy dziwne kilka dni przed, zmiany humoru rozdrażnienie ehhh:(

Gość a co to jest
C I E S Z K O?

weź...daj spokój...a jak ja dziś impreza, i idź baw się super:o mój okres nie boli. ale czasami jak da czadu po paru miesiącach to prawie że mdleję, leki nei pomagają.

No mi się kończy dzięki Bogu!! :D Chociaż muszę powiedzieć,że odkąd zaczęłam brać pigułki, to jakoś lżej to przechodzę.Tzn. chodzi mi bardziej o to całe napięcie- tak jakbym sie trochę uspokoiła w \"tych\" dniach. Ale brzuch i ta boli... :) Nie tak bardzo jak wcześniej ale zawsze...

Gość i co jakies zmiany
a ja jestem przed i pms mnie dobija

mnie się na rozpoczęcie roku skończy. Gorzej narzekałabym, jakbym dostała 3 września

Gość wlasnie mi sie konczy
jupi :D

okresowiczki są śmierdzące? hmm... to zależy od człwoieka. Jesli zachowuje higiene, to nie jest śmeirdzącym. poza tym teraz podpaski sa zapachowe, więc zabija ten zapach

to dopiero mi komplement :D:D ha, ha. no ale dziękuję :) 18, skończone... :):)

łaczmy sie dziewczyny, i nie złoścmy się bo... ...złośc piękności szkodzi. a My takie piekne!

Gość nati19
a ja tez mam okres, 3 dzień :)) ii nie przezywam go jak ty, no chyba ze strasznie brzuszek boli.. lubie mieć okres bo moge kochać się ze swoim chlopakiem bez gumy.. i jest cudownie :)))) Pozdrawiam ii zycze abyy te dni Ci szybko minely :)

Gość soneczka20
przylaczam sie do was panie . ja juz 3 dzien takze jeszcze troche i koniec najgorsze za mna :D i jestem o dziwo spokojna i bez fochow :P

Gość sałatka grecka
przyłączam sie tragedia pierwszy dzien, 3 tabletki (zaraz pojde po 4:o) pobudka z rana, bo boli :o czemu nie jstesm facetem???????????????? :o

mne nic na szczescie nie boli!!!:) nie wiem dlaczego krytykuja ten topic...przeciez to takie kobiece:P