Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefere...

Dobra w łóżku być....

Polecane posty

Gość terefere...

Panowie i Panie co to znaczy gdy o kobiecie mowi sie ze jest dobra w łóżku?? Co robic aby takową być, albo bynajmniej nie byc kiepska. Co to znaczy byc kiepska w łóżku? Ogółnie jak to jest? CZego faceci oczekuja od kobiety w łóżku? (tudzież na stole, podlodze, parku ;P ) Czy oni zawsze maja orgazm?

Gość spytaj swojego faceta
niedobra to chyba taka kłoda :O a dobra... :)

Gość terefere...
no wlasnie nie mam faceta...

Mój były kiedyś powiedział że kobieta powinna być w domu gospodynią w towarzystwie damą a w łóżku dziwką... Cokolwiek to miało znaczyć.....

Gość sztuka teria
ja taka stara, a też chętnie bym się dowiedziała :P Ale to chyba na erotycznym by trzeba zapytać ?

Gość hggfbfd
no właśnie temat podnoszę bo bardzo ciekawy..ja tez pytałam się na ten temat faceta i co się dowiedziałam?ze dobra to taka co rusza tyłkiem podczas seksu....:Da wiec pytam sie czy nie lepsza taka ktora pozwala na wszystko tzn..anal usta itd..no i podobno nie..a wiec kobitki ruszajmy tyłkami!

Gość hggfbfd
nikt wiecej się nie wypowie?

Gość ja pier
naprawde dobra to taka która nie uprawia sexu tylko sie kocha ze swoim jedyny , wtedy oboje dbaja by dawac co najlpsze, nie układaj scenariuszy bo sie mozesz przeliczyc :)

Gość Mądra Mulatka
naprawdę nie wiecie co trzeba robić żeby i sobie i partnerowi sprawić mega wrażenia? no to widocznie jesteście kiepskie. Powiem tylko tyle : wygląd, figura, umiejetności, fantazja, i nastrój i to wystarczy. Za każdym razem PO mąż powtarsza że uwielbia się ze mną kochać!

Gość hggfbfd
wiesz kazdy ma inne zdanie i akurat te przytoczone nie byłomoje...a poprostu podniosłam temat by wypowiedzieli sie tez inni..

Gość hggfbfd
no i dalej skłaniam się ku temu ze kochanka jestem idealna;)

Gość do mulatki
no wmawiaj sobie ze jestes we wszystkim najlepsza moze ci to pomoze:P

Co za brednie? Kobieta dobra w lozku powinna byc drobna i spac zwinieta w klebek, zeby miejsca nie zajmowala. :) Jest takie powiedzenie "do tanga trzeba dwojga". Nie ma tak, ktos jest dobry a ktos inny kiepski, potrzeba iskrzenia miedzy dwojgiem.

Gość hggfbfd
no to moze dalej sie ktos wypowie jak to z ztym jest..

Gość czy ja kiedykolwiek
Kobieta dobra w łóżku to kobieta, która umie facetowi dogodzić tak by facet myślał o niej przez długi czas po bzykaniu:P -namiętna -uwodzicielska -zmysłowa -jej ciało musi być giętkie pod dotykiem (płynne ruchy) -w razie potrzeby mocne i zdecydowane:P Jednym słowem musi wyczuć faceta, czego on w danej chwili potrzebuje, łagodnej, potulnej kotki, która jest mu całkowicie poddana, niewinnej dziewczynki, czy też drapieżnej tygrysicy. -lubiąca miłość francuską;)

Gość opokk
a ja mojemu facetowi oddaje się analnie,obciagam kilka razy dziennie i pozwalam konczyc w buzi,seks hiszpański,kiedy trzeba wyliże dupkę,oczywiscie normalny seks w kazdej mozliwej pozycji..a wiec jestem dobra?

Gość opokk
a wiec jestem zajebista:D

Gość ZNANY Z PORTALU
Powiedz Jasiu mi do uszka, co tak dynda Ci u brzuszka? Oj Małgosiu spytaj mamy, my to ptaszkiem nazywamy. To kogucik co nie lata. Ma go dziadziuś, brat, Twój tata. Powiedz, Jasiu czy źle zrobię jak go wezmę w rączki obie? Oj Małgosiu zuch jest z Ciebie, będzie dobrze mu jak w niebie. Równie bosko będzie Tobie jak majteczki ściagniesz sobie. Powiedz Jasiu ale szczerze, jak się karmi takie zwierze...