Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem rozmawiać

jak o to spytać ?

Polecane posty

Gość nie umiem rozmawiać

jestem z chłopakiem jakies 2m-ce ale nie wiem czy wczesniej z kims był, szybko się związalismy bo pomiesiącu znajomości(moze za szybko? ) oczywiście to nie jest ważne czy był z kims czy nie, kiedys cos napomknał że sprawy damsko-meski to on tylko z teorii zna, to jak?pytać wprost czy jakoś okrężnymi drogami

co z teorii , co z teorii ? :P czy zawsze musicie mnie do każdego topiku mieszać ? 😠 :classic_cool:

To zależy. Jeżeli zazwyczaj mówicie sobie wszystko wprost- to wal wprost:) Jeśli nie...to załatw to delikatnie...

Gość GolfzNiemiec
A ty musisz to wiedziec bo ci sie podoba ,ze niedoswiadczony czy wprost przeciwnie?

Gość nie umiem rozmawiać
dla mnie super:) nieważne czy doświadczony czy nie ale jest mi z nim super, ja tak z ciekawości, moze powinnam to wiedziec on mnie nigdy nie pytał o ex

Gość nie umiem rozmawiać
wcale o tym nie mówi, raz tylko wspomniał przy okazji rozmowy o znajomych że on to tylko z teorii takie sprawy

Gość Ineedamiracle
czemu ma sie nie przyznac? ja sie przyznałem i nie zostane juz "40lletnim prawiczkiem" :( :P

skoro powiedzial ze sprawy damsko meske zna z teorii to jasne jest ze to prawiczek wiec o co chcesz tak naprawde pytać ?