Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe jest

czy sa poprawki na wyzszych uczelanich w ndz??

Polecane posty

Gość czy to mozliwe jest

pytam bo cos mi sie wydaje ze pewna ososba sciemnia i przez to zrobila niezle zamieszanei w pracy i za nai polowa ludzi mi przejebane u szefowej....bo nikt nie chchial jej zastapic na czas tych popraawek....a mnei sie tak zdaje ze poprawek w ndz i sob nie ma!!! zwykla sciema.

zdawac ci sie moze wszystko........a poprawki moga byc w weekendy! bo czemu niby nie?:O

Gość jak ja studiowałam
na dziennych oczywiście, zdarzały się nawet zerówki w niedziele. a co do poprawek to chyba zależy od toku studiów

Gość czy to mozliwe jest
hmm mnie sie wydaje ze raczej nie ma ale jak juz to od poczatku wrzesnia???w polowie to wiem ale juz jutro i w ndz???

Gość jasneże są

Gość tak sa
no jasne ze tak;/

Gość jutro jest już wrzesień
:-)

Gość czy to mozliwe jest
no fajnie moze i sa tylko ciekawe czemu on nie powiedziala o tym wczesneij szefowej tylko dopiero dzis??? tak to grafik bylby inny a tak wporwadzila zamet.....moim zdaniem jak i wiekszosc moich kolegow z pracy mysla ze poprostu szukala frajera zeby miec wolny weekend

Gość inninis
pewnie że są

Gość inninis
mogla sie dowiedziec w ostatniej chwili

jezu jaka sierota? a czemu nie?? jest to calkiem mozliwe...tym bardziej, ze to tak zwana sesja jesienna :o czyz nie? po drugie wszystko zalezy od szkoly, w wiekszosci sa od polowy, ale na niektorych widac, ze od poczatku.... po trzecie....co to za z was pracownicy skoro swojej szefowej nie chcecie pomoc:O

Gość czy to mozliwe jest
eeej kurde chyab po to jest grafik i jego sie trzymamy kazdy cos zaplanowal na n aten weekend bo w zgodize z grafikiem mamy wolne a tu on anagle dzis wyjezdza ze ma poprawki no sory ale o tym chyab wczensiej wiedziala a nie dzis i nagle wszyscy maja rzucac wszytsko i ja zastepowac??? gdyby dala znac wczesniej ktos by sie znalalzl atak szefowa musia ja sama zastpic!!!

napisze tak: zdarzalo mi sie o poprawce dowiedziec dzien przed nia.....wiec wszystko jest mozliwe 🖐️

Gość czy to mozliwe jest
ok fakt faktem jest taki ze sama jest sobie winna gdyby sie interesowala uczelnia i byla lojalna wobec szefowej i kolegow z pracy dalaby znac wczesniej a tak ma przesrane i my razme z nia.....