Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuświadomiona w temacie

Bardzo proszę o uświadomienie...

Polecane posty

czy tipsy to to samo co akryle? poważmie pytam, bo nie wiem co to są te tipsy... :-/

nikt mi nie odpowie? może to obciach w dzisiejszych czasach nie wiedzieć czym się różnią tipsy od akryli?

Gość jsjg
Tipsy to ogólna nazwa sztucznych paznokci.Tipsy mogą być akrylowe lub żelowe

Dzięki, od niedawna mam akryle - i przed chwilą dowiedziałam się, że to NAJWIĘKSZY OBCIACH.

Gość Rokksii
no więc tipsy to są tipsy i są one akrylowe lub żelowe..żelowe są robione z żelu a akrylowe z akrylu. nie wiem czym one róznią się chemicznie ale moim zdaniem żelowe lepiej się prezentują.

A czy to jest nieestetyczne? Ja myślałam, że wręcz przeciwnie. Większość osób jednak na tym forum i na kafeterii wypowiada się negatywnie na temat osób mających tipsy.. Gdybym tego tu nie przeczytała żyłabym w nieświadomości.

Gość jsjg
Tipsy się raczej źle kojarzą,bo zostały zdominowane przez puste lalki typu Doda.Lepsze są zdecydowanie naturalne zadbane paznokci.I tańsze :)

Gość Rokksii
Jeżeli sobie zrobisz żele z białą końcowką krotkie bez zadnych cekinkow wzorkow itp i zrobisz je u profesjonalnej kossmetyczki ,ktora na żel przy zakupie wydaje ok.tysiąca złoty a nie u jakieś kolezanki ktora kupuje żal za 100 zł.to nie będzie zajeżdżało tandetą i wszyscy napewno będą podziwiać Twoje paznokcie.