Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suchecka

Dlaczego faceci biją kobiety?

Polecane posty

Gość Miś uszatek
Bo nie potrafia w inny mądrzejszy sposób rozwiązać problemową sytuacje

Gość Miś uszatek
Bo nie wiedzą co maja zrobić w takiej sytuacji, bo pokazują, że są silniejsi, a biją często wtedy, kiedy widzą, że to kobieta ma nad nimi przewagę, nie fizyczną, psychiczną.

wiesz z tą przewagą to chyba masz rację. Mój facet bił mnie w tym momencie jak na słowa ze mną przegrywał. Zdaje mi się że to ma też coś wspólnego z kompleksami...

Gość Miś uszatek
Kompleksy- święta racja,oni sobie z tym nie radzą,ja usłyszałam od swojego, że największą hańbą dla mężczyzny jest jak kobieta podnosi na mężczyznę rękę.Ja to zrobiłam kiedyś po imprezie, w jakiejś kłótni,czy mi się należało,nie wiem

Gość d3
bo są niezrównoważeni.

Gość fryz
maja zle wzorce z dziecinstwa i slaba psyche ale czy wczesniej czy pozniej i tak wszystko wychodzi na jaw i wtedy konczy sie ich kariera damskiego boksera

Gość Miś uszatek
Facetom się wydaje, że trzaśnie kobitę, pokłócą się, a że to był pierwszy raz, to mu wybaczy, niektóre wybaczają inne nie, ja wybaczyłam nie raz.

Ja 1,5 roku wytrzymałam a po tym czasie zaczęłam mu oddawać... I dopiero zaczęła się wojna!

Gość mezczyna 1981
bo jak suka robi sie nie grzeczna to daje sie jej w pysk i zaklada krotszy kaganiec i przyciska sie ja do gleby..

nerwowy to jest mój królik jak widzi sianko. Taki facet, co bije kobiety to kretyn. Nie na darmo mój dziadzia mówił, że prawdziwy mężczyzna nie uderzy kobiety, kobietę uderzy tylko gówniarz albo cham (czytaj prostak do kwadratu)

Gość zwykly cham i prostak
..... :o bo zupa byla za slona...

Brak argumentów słownych próbują nadrobić \"argumentami ręcznymi\". ;)

Gość Ja_de
jesli nie potrafi myslec i roziazywac konfliktow to wtedy mysli piesciami i wali. Dla mnie taki ktos to Wielkie Zero, smiec, pomiotlo tez bym przyjebala gdyby mi mezczyzna tak zrobil.

Ty pożalsięboże mężczyzno z 1981 r. Ja ci życzę żeby kiedyś kobieta cię tak do gleby przycisnęła żeby ci mózg odbytem wypłynął i założyła taką smycz żebyś do kibla miał ją za krótką