Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladajaksciana

marchewka zamiast solarki

Polecane posty

Gość bladajaksciana

Czy w ciągu tyg jakbym jadła codziennie duzo marchwki lub piła soki marchewkowe moja skóra będzie brązowawa?

Gość looleela
nie, za to wnetrze dloni i podeszwy stop zrobia sie zolte, wyglada to nieciekawie

Gość panna z perłowym paznokciem
conajmniej miesiac trzeba jesc i pic sok- tak slyszalam . no ale i tak brazowa nie bedziesz, raczej pomaranczowa i tak jak wyzej ktos napisal wnetrze dloni i stopy zolte beda

Gość heilig sein
coś w tym jest, moj kolega kiedys chciał byc ładnie opalony w srodku zimy , a ze nie chciał chodzic na solarkę (bo to takie niemęskie, albo raczej nie w stylu punków ;) ) postanowił pić duzo soków z marchwi :D i głupek myslał, że dzięki temu zyska iście śniadą cerę niczym rodowity Włoch :classic_cool: No i rzeczywiscie po jakims czasie zamiast zbrazowieć, zżółkł, a dokładniej jego dłonie i zamist przypominać Włocha przypominał Chińczyka :D🖐️ Lepiej kup sobie samoopalacz jakiś dobry (czyli taki za co najmniej 50 dyszek), albo specjalne tabletki ;)

Gość dość..
zależy w dużejmierze od naturalnej karnacji. ale żeby uzyskać efekt lekkiej opalenizny musiałabyś dziennie wypijać ok 2,5 - 3l soku z marchwi (świeżego)

Gość Estrellaa
lo maatko a ja tu zajadam sobie jedna marchewke dziennie przez trzy tygodnie i wkurzam sie ,ze jeszcze brazowa nie jestem i tak moglabym czekac z rok ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha