Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a..psik

prosze pomozcie mi podjac decyzje

Polecane posty

Gość a..psik

czy mam zmienic fryzure od lat mam dlugie wlosy za ramiona mam podluzna twarz i ostatnio kolezanki zaproponowaly mi sciecie wlosow cos na wzor rihanny i viktorii na klasycznego boba cos w tym stylu ja jednak nie wiem co mam robic wlosy rosna mi powoli bo praktycznie w calym mym zyciu scielam je moze 3 -4 razy a mam 19 lat z jednej strony potrzebuje zmian w wygladzie a fryzura duzo daje ale z drugiej strony jestem taka osoba ktora moze zalowac swojego czynu czyli sciecia wlosow dodam ze moje wlosy sa cienkie wiec nie wiem czy fryzura a la rihanna bedzie dobrze na nich wygladac wiem ze duzo zalezy od wycieniowania ale boje sie ze bedzie przyklapnieta moze ktos ma taki fryz i udzieli mi pomocy bardzo prosze o odpowiedzi i rady

Gość Iwa kochana
dziewczyno do odwarznych świat należy ;) zaryzykuj włosy do pewnego momentu rosną bardzo szybko dopiero puźniej wolniej więc jeśli masz włosy do łopatek to szybko ci odrosną bo są dosyc długie :) a fryzurka rihanny jest fajna xD tylko pod warunkiem że masz sie proste włosy chyba żebys prostowa ale to niszczy włoski a ty na dodatek masz cienkie

Gość Prawie_D
nie ma nic gorszego jak dlugie i cienkie wlosy...

Skoro masz cienkie włosy to powinnaś je ściąć, tym bardziej jeśli masz podłużną twarz. Ja mam tak samo jak Ty i mam właśnie fryzurkę na boba (włosy obcięte w równej linii) długość do połowy szyi z grzywką na czoło i jest dobrze, a na pewno jest mi w niej lepiej niż w dłuższych włosach:)

Gość a..psik
dzieki dziewczyny ale dlatego ze ma cienkie wlosy boje sie tej fryzury nie chce by byla ona przyklapnieta tam trzeba miec chyba geste mocne wlosy jezeli nie rfryz a la rihanna to moze macie do polecenia jakas inna fryzurke?bylabym wdzieczna za wasze rady

Gość ddddddddd
Jeśli masz cienkie włosy to ta fryzurka odpada, wiem bo moja koleżanka tak się obcięła i wygląda jakby miała 2 włosy na głowie...

Gość a..psik
dddddd no wlasnie tego sie obawialam jak to bedzie wygladac z moimi wlosami macie dziewczyny jakies propozycje innych fryzur dla cienkich wloskow i raczej opadnietych owal twarzy podluzny...

Gość aaaa-ja
a ja bym na Twoim miejscu nie ścinała włosów, co najwyżej podcięła końce. Z długimi jest więcej możliwości zrobienia fryzury - na ścięcie zawsze jest czas. Jak później będziesz żałowała to musisz czekać kilka lat aby odrosły - wybór należy do Ciebie.

też bym nie ścinała, podcięłabym końcówki i modnie wycieniowała, kiedyś sama zrobiłam ten błąd-miałam długie włosy i ścięłam się właśnie an takiego Boba...u fryzjera wyglądałam pieknie, ale kiedy przeszłam parę kroków włosy przyklapły i już takie zostały...wyglądałam jak smętna kura..na szczęście już mi pięknie odrosły, wycieniowałam je porządnie i ejst git. Bob jest dla lase z mocnymi i grubymi włosami, podatnymi na układanie