Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonapo stracie

nie chciałam go.... a teraz bardzo mi brak.......

Polecane posty

Gość zrozpaczonapo stracie

hej. okres spoznial mi sie 2 tyg wiec zrobilam test/// 2 kreski... szok??? nie spodziewalam sie.. 1 miesiac nowej pracy swiezo po studiach w wynajetym pokoju???? moj maz sie ucieszyl ale ja bylam przestraszona... no ale już sie oswoilam z ta mysla:)) nawet sie cieszylam.... mialam ta swiadomość ze w moim brzuchu jeest malutki fasoleK:)) w poniedzialek mialam isc do lekarza, to dopiero 4 tydzien byłby no i zaczeło sie w nocy,, delikatne krwawienie.... potem ogromny ból:((( no i straciłam fasolka... nie byłam jeszcze u lekarza bo mam do tej pory krwawienie wiem ze czesto sie zdarza tak wczesne poronienie, i wiekszosci wypadków przyszłe mamy nawet nie wiedza ze byly w ciazy.. no ale ja rozbila test.. i wiedzialm.. teraz jest mi bardzo przykro jak widze dzieciaczki male albo kobiety z brzuszkami:((( mam nadzieje ze bede mogla miesc dzidziusia.. czekam na koniec krwawienia zeby pojsc do lekarza milaa ktoras taką przykrą historie?? co moze byc przyczyna????

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa
uuuuuuuuu, no tak czasami jest, ja tez nie chciałam, potem byłam w ciąży, potem lekarz, wizyta, ciąża bez akcji serduszka, łyżeczkowanie, smutek, :(

bardzo mi przykro... ja również straciłam swoje pierwsze dziecko. przyczyn raczej nie poznasz- wczesne poronienie zdaza się tak często, ze lekarze w zasadzie nie robia zadnych badan zeby poznać przyczynę. a nawet jesli by robili badania, to raczej nic by one nie wykazały. takie poronienie najczęsciej jest spowodowane tym ze dzieciątko od początku obciążone jest jakąś wadą która i tak nie pozwoli mu sie narodzić. to brzmi okrutnie, ale natura w ten sposób eliminuje swój błąd. nie ma to zadnego wpływu na kolejną ciązę. ale myslę ze powinnaś iśc do lekarza-nie zawsze macica sama się oczyści, czasami potrzebny jest zabieg ( w moim przypadku tak było). jesli będziesz z tym zwlekać to mozesz sobie zaszkodzić. cięzko jest pocieszyć kobietę w takiej sytuacji, jedyne co mogę ci powiedzieć to to, ze za jakis czas przestanie az tak bardzo boleć. każda z nas reaguje inaczej-ja koniecznie chciałam jak najszybciej zajśc w ciążę znów, ale po zabiegu kazano mi odczekać min. 3 miesiące. minęły 4 a ja jestem znów w ciąży, i strasznie się boję zeby historia się nie powtórzyla, mimo ze drugie poronienie zdarza się juz dużo dużo rzadziej. przytulam cię mocno- trzymaj się.

Gość ja też sie ciagle boje
wogóle boje sie zajsc w ciaze drugi raz zeby historia sie nie powtórzyła