Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa

CHOLERA TU WSZYSCY MAJą DEPRECHę???????????????

Polecane posty

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa

EJ ,,,,laski czy wy naprawdę jesteście aż tak słabe??? co chwile tylko same smutne topiki

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa
uuuuuuuu, już myslałem że świat się wali:) tak, tak, koniec lata, i koniec wakacyjnej miłości :0 he he

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa
dokładnie

Gość wwwwwwwwwwwwwwwjjjjjjjjjjjjjj
ciesz się że jej nie masz że życie nie daje CI w kość i nie musisz się borykać z tym problemem. doceń to

Gość Harika
To wszystko przez tą dołującą pogodę. Niby dopiero lato ma się kończyć a tu wcale go prawie nie było. TEraz czeka nas najdłuższa jesienno-zimowa deprecha, któa będzie trwać jakieś 8 miesięcy!!! Wtedy dopiero będzie takich topików więcej.

Gość wesolkaaaaaaaaaaaa
no właśnie , tez mam gorszę dni, ale żeby sie załamywać sprawami błachymi które tu wypisuja , to juz jest przesada:) bo kot nie zrobił kupke, bo chłopak mnie olał, bo okres mi sie spoznia, bo koleżanka jest lepsza ,itd

Każdy ma swoje problemy. Tylko nie każdy potrafi odpowiednio sobie z nimi poradzić... Ja się cieszę, że jestem optymistką:) Inaczej pewnie już leżałabym na łóżku i ryczała w poduszkę...

Gość ritraaaaaa
też mam full problemów, ale poważne problemy maja osoby które na pewno ich nie rozwiązują na foum.

Gość nie ja dziś mam
wścieklicę. Na zmianę z deprechą, przyznaję ze wstydem. :O

Pewnie,że od czasu do czasu. Ja się nauczyłam pewne rzeczy olewać.Do niedawna wszystko brałam sobie do serca,przez to cierpiałam,zadręczałam się...... Teraz jest lepiej.:) ♥♪♫

Marketa, tak. Wystarczy nabrać odpowiedniego dystansu do niektórych spraw i życie od razu staje się inne. :)

Tak,najgorzej jak człowiek jest wrażliwy........To ma prrzesrane. Ja taka jestem,ale jednocześnie,jestem silna psychicznie.Trochę się podołuję,ale zaraz wstaje i walczę.:D Może dlatego jestem silna bo spod znaku Lwa jestem? ♥♪♫

Ja ryba...a mówią, że ludzie z pod tego znaku ciągle cierpią i się przejmują. ...no, cóż, wyjątki potwierdzają regułę:D A Lwy...znam kilka osób i chyba rzeczywiście silną psychikę mają:)

Katrinne no popatrz,Ty jesteś Rybą,zdajesz się być sympatyczna:) Ja miałam ojca i męża spod znaku Ryb i oni tak mi obrzydzili ten znak,że nawet nie uwierzysz:O Ty piszesz,że Ryby ciągle cierpią i się przejmują....... Patrząc na postępowanie \"moich\"panów było wręcz przeciwnie,niestety.:( ♥♪♫

Dziękuję 🌼 A z tego wynika, że znaki zodiaku nie zawsze świadczą o charakterze człowieka...