Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekająca_82

Albo ktoś mnie przygarnie albo pójde pod most.

Polecane posty

Gość AlinA.
Dlaczego nie chcesz powiedzieć na co chorujesz? Może coś wymyślimy :)

Uciekajaca, mam pomysł, wejdx na strone www.klub.senior.pl, tam jest teraz lekarz!!serio, wejdx pogadasz sobie i moż ecos ci doradza !!!ok?

Gość uciekająca_82
dobra spróbuję , a poza tym przypominam skąd ja mam wziąć na tego prywatnego lekarza????

Gość uciekająca_82
nie wiem gdzie ten lekarz, bede płakać :(

Gość uciekająca_82
nic nie kręce, a poza tym mój sąsiad ma rozrusznik w sercu i nie chcą mu przyznac renty więc to nie takie łatwe

Gość uciekająca_82
a gdzie ta lekarka???? jak ja znalezc??????? ja jestem na tej stronie i co dalej???????

na hipochondrię to nic nie przyznają..:o jak dla mnie prowokacja - nawet choroby nie podaje - za dużo szukania w google..? a ktoś naprawdę moze być chory i mieć problem.. nie miała problemów z ukończeniem studiów a teraz nagle ma.. bez przesady..

Gość AlinA.
Dlaczego nie powiesz nam na co chorujesz? Przecież to żaden wstyd.

szuka na tej stronie podanej przez kogoś powyzej jakiejś poważnej choroby umożliwiwającej spokojne funkcjonowanie, ale kompletnie uniemożliwiającej pracę.. temat prowokacja

Skad wiesz, moze na prawde jest załamana, dlaczego tak uwazasz, ze komus by sie chciało tak prowokowac>

S_A_M_A_N_T_A odnoszę wrażenie,ze ty sama jesteś prowokacją.:D A czy musi zaraz wszystko o sobie pisać?Nie! Mam nadzieję,ze pomogą Jej na tamtym forum.:) ♥♪♫

Gość uciekająca_82
jesli chodzi o ukończenie studiów to miałam problemy i to bardzo wielkie, mój promotor i dziekan specjalnie dostosowywali się do mojej operacji, miałam wycinane guzy z piersi, teraz mialam drugi zabieg usuniecia migdalkow i zle to sie u mnie goi i jestem od poltora miesiąca na zwolnieniu i prawdopodobnie beda jeszcze raz operowac bo zrobili mi cos z uchem, bo słabo słyszę, przez nos gorzej oddycham... dalej mowić?????

Gość AlinA.
Współczuję :( Sama mam pewne problemy, ale przy Twoich to "pikuś" :(

Współczuje , ale niewiele moge Ci pomóc poza ty, ze ci dobzre zycze, no i moze ci pomoge jak powiem, ze tez sama jestem ociupinke chora ale ja to juz stara jestem, wejdx spróbuj mna ta strone tam moze sz uzyskac pomoc, czego ci z całego serca zycze i juz hcyba pojde , sory! Ale sie trzymaj !

nie lubię ludzi, którzy się nad sobą użalają i tyle myślałam, że jak już, to jakaś naprawdę poważna choroba, a nie usunięte guzy w piersi i laserowe usuwanie migdałów (które są \"zagojone\" od razu - nie wycina się teraz skalpelem więc nic tam się nie ma goić) co do reszty \"objawów\" - masa ludzi zyje z takimi i poważniejszymi i sobie radzi - może ty masz depresję? jak dla mnie to śmieszne - a co mają powiedzieć ludzie ze stwardnieniem rozsianym itp chorobami? przesadzasz ostro

Gość uciekająca_82
wiecie ja za to gdyby mi ktoś dał zdrowie i normalną rodzinę to mogłabym nawet zamiatać ulicę choć mam wykształcenie wyższe ekonomiczne.

Gość uciekająca_82
samanta----------------> nie wiem gdzie ty żyjesz ale u mnie są usuwane migdałki przez ich wyrywanie a nie laserowo. Zrestą jak można usunąc midałki laserowo----- myślałam że już mnie nikt nie rozbawi dziś.

Uciekajaca, ja już musze iść , ale trzymaj się! , wrócisz do zdrowia , masz wykształcenie, a ulice niech zamiataja Ci, którzy muszą z takiej pracy żyć! Duzo zdrowia i nie daj sie przygnebieniu! Pozdrowienia!

S_A_M_A_N_T_A wiesz co?Nie chcę być niegrzeczna,ale powiem ci,że jesteś....... A,zresztą......Powiem ci tylko tyle,że mam nadzieję,że nie poczujesz na wlasnej skórze zadnej choroby i nikt tak lekko nie będzie cię traktował,jak ty to robisz w stosunku do \"uciekającej\". Śmiem stwierdzić,ze jesteś bez serca!:( ♥♪♫

Gość uciekająca_82
więc ja tez pójdę, może jutro nastanie lepszy dzień :(