Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotka85

czy są tu piloci wycieczek?

Polecane posty

Gość pilotka85

jestem pilotem wycieczek i jutro mam wyjazd do sopotu a po ostatniej mojej wycieczce nie czuje sie pewnie :/ jest ktos z kim moge pogadac?

Gość pilot Janusz
słucham skarbie, w czym problem?

Gość pilotka85
ostatnia moja wycieczka to byla kompletna klapa (wyjazd do petersburga) po moim powrocie mij szef powiedzial ze bylo pare rzeczy na ktore nie maialam wplywu ale wczesniej pokazal mi stos skarg napisanych przez klientow i niestety bardzo to przezylam a teraz boje sie ze nie dam sobie rady jutro chociaz wiem ze to latwa sprawa ale mimo wszystko mam jakas blokade :) przejdzie mi?

Gość pilot Janusz
a czego dotyczyły skargi? nie wiem co ci doradzić...

Gość pilotka85
najpierw zaczelo sie od tego ze hotel mielismy na samych obrzeżach petersburga i to juz wywolalo niezadowolenie a pierwszego dnia zwiedzania kontrahentka kazala na siebie dlugo czekac i potem juz poszlo ze hotel nie taki ze kontrahent zly ze przewodniczka nie taka i oczywiscie ze ja to wogole za mloda jestem, nic nie wiem i cala wycieczke lezalam pepkiem do gory i nic nie robilam :/

Gość pilot Janusz
a jaki macie plan wycieczki do Sopotu?

Gość pilotka85
oj nic trudnego, katedra w oliwie, zoo, molo i basen no i jakies ciekawostki po drodze plus trojmiasto, zulawy itp

Gość pilotka85
dziekuje za olanie mojej osoby :/ ja chcialam sie tylko upewnic czy ta niepewnosc mi w koncu przejdzie :P

Gość pilotka85
dziekuje za olanie mojej osoby :/ ja chcialam sie tylko upewnic czy ta niepewnosc mi w koncu przejdzie :P

Gość pilotka85

Gość pilot Janusz
wybacz skarbie, byłem zajęty :) więc tak... proponuje upatrzeć sobie kilka osób z wycieczki, które twoim zdaniem wiodą prym i sa najbardziej przebojowe i lubiane i trzymaj sie ich, dyskutuj, żartuj... inni widząć, że jesteś w ich paczce, też zaczną cie postrzegac inaczej...lepiej :) no i dużo opisów na trasie, to podstawa

Gość pilotka85
a co zrobic jak opowiadam i opowiadam i nagle mi sie wydaje ze to co mowie to kompletne idiotyzmy i sie zacinam i nie wiem co dalej mowic? mozna cos z tym zrobic?