Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz obecny

lubie patrzec jak moja zona cierpi

Polecane posty

Gość maz obecny

odkad mnie zdradzila gardze nia. Kochanek z nia zerwal bo znalazl sobie mlodsza teraz przyszla kolej na mnie umawiam sie z mlodszymi dziewczynami i to bez skrepowania ona o wszystkim wie, uwielbiam patrze jak cierpi kiedy moja nastoletnia kochanka przychodzi do mnie i razem wychodzimy na dyskoteke a ona zostaje z dziecmi tak to kara za grzechy musi poniesc konsekwencje...

Gość maz obecny
dzieci sa za male zeby to zrozumiec dla nich to kolezanka ciocia z pracy

Gość trele mele dudtki
a to z Toba wcale jeszcze nie jest tak zle, jezeli robisz to swiadomie to znaczy ze zywisz jeszcze ucucie do zony i wcale nie takie male...puknij sie tylko w leb i nie rob tego na oczach dzieciakow, pozniej im wytlumaczysz dlaczego sie tak zachowujesz, no chyba ze sa na tyle dorosle ze juz mozesz sie z nimi tym podzielic...

Gość pozbawiona uczuc.
pewnie dzieciaki pozniej beda braly przyklad z ojca, a on oczywiscie mysli z eone nic nie rozumieja...

Gość vanesa
ja nie rozumiem tylko jednego,po co w ogóle jesteś z kobietą która cię zdradzała?skoro to robiła to znaczy że jest nic nie warta.a ty teraz się odgrywasz na niej ale powiem ci szczerze,że nie robisz dobrze.powinieneś sie rozstać z taką kobietą.a przyprowadzanie do domu małolat i pokazywanie tego dzieciom na pewno nie jest fer.jeśli nie potrafisz jej wybaczyć i wiesz że masz do niej wstręt to daj sobie spokój z tym małżeństwem.a tak w ogóle że zapytam z ciekawości,czy ona ci się przyznała czy przypadkowo się dowiedziałeś o tym że cię zdradza?jeśli nie da się już tego naprawić to ułóż sobie życie na nowo.na pewno znajdziesz kogoś wartościowego kto nie będzie cię zdradzał.powodzenia!

zawsze zastanawiałam sie skad Ci faceci maja tyle wyobrazni ;) zaloze sie ze ten pan dowiedzial sie o zdradzie swojej zony i teraz siedzi zroozpaczony przed kompem i wymysla nieststworzone historie ;)

dzieci są za małe?????? :O poczytaj sobie psychologię wieku rozwojowego, a dopiero potem pierdziel takie głupoty krzywdzisz je świadomie i celowo, bo masz taki kaprys zemsta jest słodka, to fakt a dzieci kiedy dorosną, z pokrzywioną psychiką, odwdzięczą Ci się na starość z nawiązką powodzenia!

Gość tez zdradzony maz
Brawo dla autora wątku. Sam chciałem tak postąpić, ale zabrakło mi jaj. BRAWO!

Gość do wypowiedzi wyżej
Nie zabrakło ci jaj ,pomio tego co zrobiła twoja zona ty zachowałeś się inaczej niż autor topiku.Zrobiła co zrobiła fakt zle,ale ty jednak zachowałeś klase i pokazałeś ze pomimo bólu jaki czułeś nie zrobiłeś tego .A umawianie się na oczach dzieci z inną i teksty typu koleżanka z pracy jest całkowitym brakiem szacunku właśnie dla dzieci bo one widzą że tata wychodzi z inną i nan pewno czują smutek.

Gość logic
zapytalem sie kumpla czy nie obawia sie ze zona go zdradzi.. odrzekl nie.. bo dobrze wie zebym go zajebal..

Gość to nie jaja
to brak klasy cechuje autora, ale mowimy zapewne innym jezykiem.

Gość lepiej
skoro ta zona godzi sie na takie traktowanie to chyba ma jednak wyrzuty sumienia i toleruje to wszystko i traktuje jak karę... za to zachowanie autora jest dziwne i skoro tak postepuje to jednak cos czuje do żony.. bo gdyby tak naprawde ja gardził to moze wyrzucił by z domu?