Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator swiata

dzisiejsze zwiazki to wymiana handlowa

Polecane posty

Gość obserwator swiata

ona tobie dupy ty jej wycieczki kwiaty i placenie za studia i dawanie kasy na zycie i przyjemnosci, taka ukryta prostytucja.

Gość Kasikkkkkkk
A kto Tobie kaze jej to dawac?Niech sobie sama idzie do pracy i na to zarobi.Ja pracuje na siebie a mój pracuje na siebie.A nie ze Ty jej wszystko co tylko chce,to sie nie dziwie ze jestes zgorzkniały.

Gość obserwator swiata
jasne jasne a na kwiatuszki to pewnie czekasz i robisz fochy jak nie dostaniesz :D

Gość popis-*
no jesli ona tobie tylko du.py to zacznij do agencji chodzic- przynajmniej bedziesz mial urozmaicenie a tej sie pozbadz

Gość obserwator swiata
juz nie wspomne o wyjezdzie...

Gość Kasikkkkkkk
Z kawiatków daaawno wyrosła a dostaje co roku róże na dzien kobiet i to mi wystarcza.Po prosru trafiłęs na taka dziewczyne , więc masz problem.Pamietaj ,ze jezeli masz niezła dupe, to taka laska ma wymagania i to jest normalne.Proponuje znaleśc sobie jakąs pracowita laske a nie PASOZYTA.

Gość angel-20l
a co w tym dziwnego. Wiekszosc facetow WYMAGA ostrego seksu juz nie tyle oralnego ale i analnego na ktory ja nie zawsze mam ochote, niech wiec i on zorobi cos dla mnie zalpaci czesne, kupi bransoletke czy oplaci wycieczke.

Gość Kasikkkkkkk
Angel- należysz widac do kategorii PASOZYTÓW.Albo masz dennego faceta.

Gość Dziewczęca
to znajdź sobie bogatą, wykształconą dziewczynę, proste. Nie ędzie żadnej wymiany handlowej. Pytanie czy nadal będziesz miał jej cokolwiek do zaoferowania.

Gość Kasikkkkkkk
Zgadzam sie.Jezeli przestaniesz jej dawac kase przekonasz sie czy dalej bedzie z Tobą.

Gość 89898080
"Pamietaj ,ze jezeli masz niezla d**e, to taka laska ma wymagania i to jest normalne.Proponuje znalesc sobie jakas pracowita laske a nie PASOZYTA." fajne dupy tez pracuja i bynajmniej nie dupa :P Wiec to, ze laska jest fajna, nie oznacza, ze musi szukac bogatego faceta

Gość 89898080
Dziewczeca - a facet ma do zaoferowania tylko pieniadze?

Gość Dziewczęca
nie, facet ma do zaoferowania nie tylk pieniądze, ale uważam, że faceci, któzy na takiej wymianie zrobisz-mi-loda-dasz-dupy-a-ja-kupię-ci-coś-fajnego-i-powożę-moją-bryką poniżają siebie tak samo jak poniżają się kobiety, któe na taki ukłąd idą. W sumie... są siebie warci, swój do swego ciągnie, więc może to i dobrze.

Gość Dziewczęca
po prostu uważam, że facet, któy buduje swoje poczucie własnej wartości na pieniądzach jest skazany na to, żeby trafić na kobietę, której włąśnie na tym zależy najbardziej bo ona będzie te jego zera na koncie czy alufelgi podziwiać. No i robi się wymiana handlowa.

Gość angel-20l
Nie jestem pasozytem, sama na siebie zarabiam. Denerwuje mnie meska hipokryzja, najlatwiej jest za swoje niepowodzenia u kobiet (tych troche ladniejszych niz przecietne) obwiniac wlasnie je.Jest ladna nie chce mnie wiec napewno to pseudoprostytutka, do glowy mu nie przyjdzie, ze facet tez moze urzywac perfum, chodzic do fryzjera i biegac codziennie. Samcze wymagania caly czas rosna- ma byc zgrabna, zadbana, inteligentna-lub niekoniecznie (tu juz co kto woli), i bron boze niech oczekuje zeby za nia w restauracji placil czy jakie kwiatki przynosil. Wszystko za nic. Nie zgadzam sie!!! Wiele mnie kosztuje zachowanie obecnego wygladu, nie po to katuje sie 3 razy w tygodniu na silowni, chodze na wosk i nie jadam po 17 zeby mogl l mnie "miec" byle sknera, nieudacznik zyciowy lub inny zakompleksiony lysiejacy okularnik ponize 170cm wzrostu.

Gość Dziewczęca
co do niedoceniania tego, w jaki sposób kobiety zapracowują na zadbany wygląd, to się zgadzam, z resztą twojej wypowiedzi bym polemizowałą, ale już mi się nie chce.

Gość baczna obserwatrorka
to już drugi taki temat dzisiaj i szlag mnie trafia. meżczyzna wchodzi podaje swoją teze a wszyskie wchodzicie i sie tlumaczycie. i mężczyzni i kobiety teraz są puści. zadnych zainteresowań i tylko kasa w głowie. zwiazki to wymiana handlowa? tak, masz racje obserwatorze. jednak to zasługa obydwu stron. pusci bogaci faceci i rownie puste piekne lale. zacznij wymagac inaczej skonczysz jako lysiejacy bogacz w burdelu szukajacy wrazen. kobieta to przede wszystkim wrazliwosc cieplo intuicja madrosc i kobiecosc w kazdym wydaniu (jako matki zony i kochanki:)) niestety teraz kobiecosc to tipsy i solarium. mezczyzna powinien przede wszystkim byc odwazny mezny madry i uczciwy. powinni byc sobie nawzajem bezpieczna przystania. nie, nie naczytalam sie romansow. tak powinno byc! ja nie godze się na takie związki i mam jestem sama... ale wole to niż siedzieć z jakimś bogatym idiotą z którym mogę się tylko przespać bo i o czym rozmawiać?

Gość baczna obserwatrorka
a do pan dbajacych o siebie. dbasz o siebie dla siebie a twoje cialo to nie towar sluzacy wymianie na zaplacone rachunki. inwestycja malzenstwo. to ze masz w glowie to i owo to jest powod do wymagania posiadania mezczyzny z wyzszym iq i ustabilizowanego finansowo pisze tak celowo bo chyba nie chcecie byc utrzymankami tylko po prostu nie chcecie miec na utrzymaniu faceta. postarajcie sie o cos swoimi glowami a nie tylko nogami

Gość tax
no i jeszcze dajemy dupy za talerz zupy!!!! Co za gejus :)