Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

o boże co mam zrobic i co o tym myślec???

Polecane posty

Gość i na dodatek
kłamczuch. Pobaw się nim tak, zeby musiał się starać o Ciebie miesiąc, lub 2 :P Sprawdzisz, czy mu faktycznie zależy :P

ja nie chce go obserwować...2 tygodnie temu..była taka sama sytuacja, przyłapałam go tez na czacie, wypierał sie tak samo,

Gość co za sliski typ
ten Twoj facet. szukal sobie podrywu to jasne. a te placze, dziesiatki esow i jeszcze wyplakiwanie ze na policje zadzwoni! kurwa jakie to zalosne i zenujace. alez musi byc z niego ciepla ciapa.. normalnie wstyd mi ze jestem facetem..

Gość i na dodatek
beznadziejny jest. Pobaw się nim i kopnij w dupe :P

Gość i co teraz bedzie
?:(

Gość i co teraz bedzie
wiesz co? ja nie wiem, po co on Cię oklamuje? nie wiem, po co facet klamie? chce miec kilka na raz czy co?

no właśnie ja też nie rozumiem dlaczego tak mnie okłamuje!!! no nie uwierzez wto, że ktoś podaje jego meile i jego dane , jak wygląda, co robi itp. tym bardziej ze jak mu napisałam smsa to na zcacie zaraz zmienił tok gadania!!!

Gość sprawdz ip kompa z które wysła
na została wiadomość, poproś jakiegoś informatyka a z resztą głupia jesteś mogłaś pisaćz nim dalej i np umówić sięza tydzień w sobote na 18 i sprawdzić czy przyjdzie

no cholera mogłam:-( ale byłam już tak zdenerwowana ze już nie wytrzymałam, chciałam jakiś dowód i dostałam meila:-( cholera co ja mam robić?? :-(

Gość i na dodatek
Powody dla których masz go kopnąć: 1.Jest z Tobą, a przesiaduje na czatach. 2.Nie tylko rozmawia z kobietami, ale też się z nimi umawia na randki :o 3.Okłamuje Cię, ze to nie on. 4.W momencie, w którym powinien zacząć żałować (gdyby mu na Tobie zależało i przyznać się w końcu do winy) on Cię nadal perfidnie oszukuje. 5. Nie kochasz go. Niech spada gdzie pieprz rośnie :P

Dziewczyno Ty się zastanów co robisz. Kochasz innego, ten obecny robi z Ciebie idiotkę i to nie pierwszy raz... a Ty sie zastanawiasz. Tylko kurde nad czym??? Jak lubisz byc oszukiwana, prosze bardzo. Tylko żeby sie potem nie okazało że ten dom to nie dla Ciebie jest.

Gość nie-facetka
Dziewczyno jak juz raz coś takiego zrobił i sie niczego nie nauczył to wiej od niego jak najdalej!! Jeszcze sie zastanawiasz? Chyba że ci na domu zależy...?

Gość co za sliski typ
coz to za pytanie czemu Cie oklamuje? przeciez gdyby Ci powiedzial ze ma ochote pobzykac sobie cos na boku z pewnoscia nie okazala bys mu zrozumienia..

moze mu poradzic aby na ta policje szedł juz teraz skoro ktos sie posluguje jego danymi.

Gość Miś uszatek
Nie podejmuj decyzji pochopnie, miej troszkę więcej zaufania.Bądź z nim, obserwuj,nie musisz od razy zrywać.

Gość Miś uszatek
A jak wykasować historię?

Gość i co teraz bedzie
pociesz sie, ze jakbys go zostawila, to on nastepna naiwna i tak trafi i ta nastepna nawina bedzie tez w niego wpatrzona :o w milosci najwieksze zesro moze byc dla kogos wszystkim...i mam nadzieje, ze ten Twoj facet nie okaze się zerem....:(

Jasne. A te dane to temu obcemu z nieba spadły. I jeszcze jsnowidz jakis.. bo użyłas nęcącego nicka i od razu sie ten obcy złapał. Akurat na Ciebie. Weź dziewczyno zacznij mysleć.

Gość i na dodatek
Dziwne jest, że nie chce się przyznać. Pewnie podupczył kilka panienek z czata i teraz boi się o swój tyłek :P Dlatego tez trzyma się wersji, że to nie on.

Gość nie-facetka
Zaznaczasz co chcesz skasowac i dalejsz np delete

Gość Miś uszatek
No jak ją wykasować szybciutko proszę.

Gość i co teraz bedzie
niedobrze mi :o.....

Gość jhszjhjjdgjgfjhkljlk
przyłapałaś faceta na gorącym uczynku. zobaczyłam na własne oczy - a teraz szukasz sposobu by cie przekonać ze nie widziałaś to co widziałaś :) facet robi cię w bambuko, ty o tym wiesz, ale nie chcesz wiedzieć :)

Gość Miś uszatek
Ale jak je zaznaczyć?Bo prawym myszki nie mogę

Gość i co teraz bedzie
Ty Miś a co Ty się tak interesujesz, co? :P Autorko to jes twlasnie taki moment w zyciu, gdy osoba niepijaca nigdy stwierdza, ze musi sobie walnąć lufę....:o współczuję Ci tego zawodu, ale prawda z reguły bywa smutna, więc wszystko jest w normie, że tak powiem... ale jednak współczuję

Gość nie-facetka
klikasz lewym tylko raz

Gość Miś uszatek
Jak klikam lewym, to mi się otwiera ta stronka, jak prawym to nic.Mam wejść w historię, tam na pasku na górze?

Gość i co teraz bedzie
a zreszta..facet nie mial na agencję, to sobie na czacie chce coś wyrwać.. tylko miał niefart, żeś go namierzyła....😴 wiem, wiem, przeginam, ale nie on pierwszy i nie ostatni... dlatego właśnie nie umawiam się na czacie, bo co i raz się taki może trafić...

Gość Miś uszatek
Może kiedyś mi się przyda taka umiejętność.Nigdy nic nie wiadomo.To na przyszłość, zabezpieczam się.