Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdhsi

Antykoncepcja- czy dziala na 100

Polecane posty

Gość xdhsi

Mam pytanie , ktore zapewne sie pojawiło tu juz nie raz. Otórz chcialabym sie zapytac czy tabletki antykoncepcyjne(diana 35) dzialaja na 100%, czy ich zazywanie zabezpiecza mnie przed ciazą zupełnie. Czy moj partner moze spokojnie skończyc w środku? czy moze jendak lepiej jest uzywać również jakiś dodatkowych zabezpieczen?? z góry dziekuje za informacje:)

Gość no ja sie nie zgodze
jest 100% antykoncepcja - wstrzemiezliwosc sie nazywa :P sa wskazniki - ile kobiet na 100 zachodzi w ciaze mimo stosowania danego rodzaju antykoncepcji, dla tabletek jest on bardzo, bardzo niski i sa to glownie przypadki typu - pominiecie tabletki, biegunka/wymioty zaraz po wzieciu tabletki, branie antybiotykow itp. po to sie decydujemy na branie chemii, zeby sie juz nie trzeba bylo dodatkowo zabezpieczac - to moje zdanie - ja bralam kilka lat, zdarzalo mi sie nawet zapomniec czasem tabletki i nigdy nie mialam problemow. ale to tylko moje zdanie...

Diana-nie jest antykoncepcja samą w sobie. To lek. Antykoncepcja to tylko dodatek. Jeżeli możesz wybierz inne tabletki.