Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darcia

Dziecko - boję się

Polecane posty

Gość Darcia

Hej dziewczyny Chciałam się poradzić mam już córeczkę (4lata) niedawno postanowiliśmy z męzem że chcemy mieć drugie dziecko Zaszłam w ciąże ale niestety poroniłam(od początku wiedziałam że coś może być nie tak ale miałam nadzieję że ominie mnie to ale jednak nie ) teraz minoł już pewnien czas od tego wydarzenia i mąż powiedział że możemy postarać się jeszcze raz o dzidziusia. Niestety ja strasznie sie boję nie wytrzymałabym drugiego poronienia to tak strasznie boli... może ktoś mi doradzi spróbować czy nie?

a z jakiego powodu straciłaś swoje poprzednie maleństwo? Bo moim zdaniem przez stres - ciągle się denerwowałaś, jak piszesz, że coś jest nie tak i było. Zró potrzebne badania, sprawdź, czy wszystko oki, możesz już zacząć wcinać kwas foliowy i do dzieła, a gdy już zajdziesz w ciążę, dbaj o siebie, ale bez przesady - nie możesz leżeć plackiem, jeśli nie będzie to wskazane, by nie zrobić krzywdy dziecku - nastaw się, że tym razem będzie dobrze i ciesz się ciążą. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość pppppppppppooooooooollllaaaaa
przykro mi

Gość nie masz nic do powiedzenia
to zamknij pysk karmazina