Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laminka

Mój facet - jestem zszokowana!!! Nie wiem co zrobić.

Polecane posty

Gość laminka

Z pracy powinien był wrócić o 2-3 w nocy, wrócił o 5.30 kompletnie zalany. Próbował coś mnie przepraszać, ale kazałam mu się położyć spać. Poszedł do łazienki, a ja usnęłam. Kiedy obudziłam się dwie godziny później jeszcze go nie było. Leżał w łazience na podłodze, ze spuszczonymi spodniami, kiedy kazałam mu wstać okazało się, że podłoga jest mokra. Chyba usiadł na ubikacji i sikając zsunął się na podłogę i tak już został, kończąc co zaczął. Kazałam mu wstać, rozebrałam i wsadziłam pod prysznic. Teraz śpi. Ciekawe co powie jak się obudzi, co ja mam mu powiedzieć, jak się zachować? Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Jestem zszokowana, nie spodziewałam sie po nim takiego zachowania nawet w najgorszych wyobrażeniach.

widać chyba wypił \"jedno piwo za dużo\" no nic, zalał się w trupa, zdarza się nawet najlepszym. ? Jeśli zdarza się to bardzo rzadko albo pierwszy raz to nie ma co panikować. Wpadki zdarzają się każdemu, ale tak czy siak sytuacja bardzo niefajna i współczuję :/

Gość leć do sklepu
i kup mu browara na kaca, bo jak wstanie to na bank bedzie zły:p

Gość róznie to bywa
Facet poprostu troche za dużo wypił z kolegami z pracy. Może nie miał dnia do picia i zaszkodzilo mu to. Przesadzaił i to odchoruje napewno..Rzoumiem ,że jesteś na niego wściekła , ale pewnei jak wydorzeje bedzie mu głupio ..Nie krzycz za bardzo na niego , o każdrmu może się zdarzyć.

Gość czerwonacytrynka
spytaj sie jaki był powod "imprezki"

Gość zgadzam się z maćkiem
Skoro jesteś zszokowana, to pewnie zdarzyło się to 1 raz. Myślę, że każdy (a przynajmniej prawie każdy) choć raz w życiu przesadził i się zwyczajnie zalał :P Ludzka rzecz. Jak się obudzi, będzie mu na pewno niesamowicie wstyd, będzie Cię przepraszał itd. Nie wrzeszcz, nie wściekaj się, bo to tylko wzbudzi w nim chęć oporu. Powiedz spokojnie, że wolałabyś, żeby coś takiego się nie powtarzało i tyle. Jak on tak się zalał, to najpewniej nie jest wprawiony w piciu, czyli dobrze. Nie upilnował tego momentu, kiedy trzeba powiedzieć "dość". Myślę, że już będzie uważał. Możesz mu opowiedzieć w formie anegdotki, jak głupio wyglądał, leżąc z gołym... na mokrej podłodze :P Żeby go zawstydzić i dać nauczkę. Spokojnie, nic takiego się nie stało :)

Gość niektórzy tak mają
powinnaś mu zrobić zdjęcia jak przyszedł zalany 1 4 dupy i mu pokazć po wytrzeźwieniu

Gość niektórzy tak mają
sorry miało być w 4 dupy

Gość laminka
To zdarzyło się pierwszy raz. Kiedyś już było tak, że chciał pójść z kolegami z pracy na piwo, ale wtedy pytał się czy może, czy się zgodzę, wypił da piwa i wrócił całkiem w normalnym stanie. Zastanawiam się ile wypił w nocy, bo wiem, że ma dość mocną głowę. A prawdę mówiąc nie spodziewałam się takiej Waszej spokojnej reakcji, raczej czegoś w stylu " rzuć go!" "spakuj mu walizki". Już trochę mi lżej. Dzięki. Na pewno będzie mu strasznie wstyd jak się już obudzi.

Masz naprawdę spoko faceta, skoro pyta sie czy może wyjść z kolegami ;) Każdemu może się zdarzyć, faceci jak są z kolegami dostają małpiego rozumku. Powiedz, że nie chciałabyś żeby coś takiego więcej się powtórzyło i po sprawie. A jak sie umyje przytul się so niego, oczywiście gdybym ja była na twoim miejscu podokuczałabym mu trochę :P

Gość deko boli gardło - cholercia
jak to nie jest często - a piszesz że jeszcze tak nie było, to bym się zbytnio nie przejmowała - zdarza się. ale cacy też nie jest.. powiedz mu co zrobił, on zapewno nic nie będzie pamiętał i będzie mu głupio jak mu opowiesz..

Gość laminka
Napiszę , co było jak się obudzi. Tylko pewnie będzie to za kilka ładnych godzin. Nie mogłam mu zostawić do posprzątania tego co nabrudził, choć bardzo bym chciał. W domu są dwie nastolatki i wolałabym, żeby czegoś takiego nie widziały. Ale to jego mokre ubranie zostawiłam, sam będzie prał, ręcznie, bo pralka się popsuła. :D

Gość gbczxs
jakto co masz powiedziec ? "widze ze udala sie imprezka kochanie :)" a on ma odpowiedziec "ojj udala sie, najebalismy sie, porozmawialismy, bylo zajebiscie kotku :) " ja nie widze problemu, jakby robil tak co wieczor to tak, a raz na jakis czas to looz. zreszta to zabawne ze zeslizgnal sie z muszli i zlal na podloge, bedziecie mieli o czym znajomym opowiadac :) robisz z igly widly

Gość laminka
Śpi ciągle. Dobrze, że nie chrapie. :O

Gość Syfiarz
Nawalony jak stodoła zważony ujebany na maksa napity jak komar upity do nieprzytomności najebany jak szpadel mamrot Jaruzela Teraz znasz te określenia koleś się obudzi i będzie miał kaca jak stąd do niewidać zjebiesz go jak kac przejdzie :) No, co zaszalał sobie...

Gość laminka
Wstał. Obudziłam go tuż przed 16, bo na 17 ma do pracy. Skubnął trochę obiadu i poszedł. Przez cały czas milczał, bo chyba sam nie wiedział co powiedzieć. Wie, że paskudnie się zachował. Na pożegnanie tylko objął mnie, pocałował i powiedział "nie gniewaj się" i to wszystko co dziś powiedział. Będzie miał o czym myśleć w pracy. Chyba strasznie mu głupio. Zobaczymy co powie, jeśli w ogóle coś powie, jak wróci z pracy. Wtedy porozmawiamy.

Gość na pewno mu głupio
skoro nie wiedział co pwoeidzieć i w efekcie nie powiedział prawie nic, poza tym "nie gniewaj sie" ;) Napisz, jak się sytuacja rozwinie po jego powrocie, bo śledzę loey tego topicu od poczatku ;) Tak czy inaczej, masz spoko faceta 🌼