Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glosujcie na PIS

Glosujcie na PIS

Polecane posty

Gość i ta ich teoria spiskowa
żeby chociaż, robili porządek w prawie i z korupcją..... a tu też same porażki, aresztują własnych ludzi, którzy zjamują się właśnie sprawami bezpieczeństwa, afera goni aferę i na tym koniec ps żeby było jasne, ja nie jestem za lewicą, nie podobał mi się ten ich naciągany lobbing, kumotrestwo, znajomości.... jak się realnie popatrzy na sytuację, to oni zrobili coś dla zwykłego obewatela, afery były, a teraz są afery i tylko afery i odcinanie kuponów od nie swoich zasług gospodarczych.... liczyłam na to, że pis chociaż z tym, co trawiło lewicę się rozprawi, tym mógłby się też realnie chwalić- gdyby coś z tego wyszło :P ...nie wiem na kogo zagłosuję, ale na pewno nie na pis.

Gdybyż tak jeszcze \"patrioci\" z PISokomuny nauczyli się pisać w rzekomo ich ojczystym języku.....chodzi o podstawową interpunkcję i ortografię, o składni lub sensie ich postów już nawet nie chcę wspominać. Dotyczy to wszystkich forów jakie czytałem :O

znam się na innych rzeczach, Kaczyński może być ekspertem od ortografii, ale do rządzenia się nie nadaje, więc jaki z tego pożytek?

Niestety klincz będzie na moje oko (oczywiście \"może być iż będę omylon\" jak pisał Norwid) trwał. Wybory rychło nie nadejdą a i one same niewiele zmienią. W większości dziedzin życia społecznego kryzys i chaos się pogłebią. A głównym rozgrywającym pozostanie mafia watykańska.

ja się boję, że właśnie nie będzie wyborów, albo jak będą, to Kurski z tym drugim Urbańskim (czy jak mu tam) znowu tak prostym ludzim w głowach namieszają, że układ znów będzie patowy..... to muszę im przyznać, w manipulacji i marketingo są świetni. prawda jest taka, że nie ma na kogo głosować, lewica, to nie mój program, jestem liberałem, ale PO wydaje mi się słabe, a PIs z tymi swoimi spiskami i żalami, nie ma oczym mówić.

Gość jskkskks
Takiego. Dziko się cieszę, że wreszcie przejdą w polityczny niebyt.

Owszem, mając w rękach telewizję publiczną, radio publiczne (nb. Wolski, Czabański i Targalski, czyli rządzący PR z ramienia PIS, to byli sekretarze PZPR), gazety: Rzeczpospolita, Dziennik, Fakt (dwa ostatnie należace do koncernu Alex Springer, sympatyków neonazizmu), Wprost (pismo założone przez UB w 1982) oraz imperium medialne Ala Rydzone (Radyjo, TV Sram i Nasz Dziennik), PISobolszewia w zasadzie rządzi propagandowo.

Gość na pewno ciemniaki będą
Nie będę głosować na PiS i współczuję wszystkim, którzy głosują na kogoś, kto sam musi stworzyć układ, zeby go rozbić:)

jedno jest pewne, pójdę do wyborów, ostatnio nie byłam.... musiałabym zagłosować na PO, zgodnie ze swoimi poglądami, ale muszę powiedzieć, że złapałam się marketing PIsu, że zrobi porządek z korupcją, pomyślałam, że skoro jest dobra kniunktura, to gospodarka sobie poradzi, a porządek, by się przydał..... a tu taki zawód :(

Ludzie, wszystko jedno, na kogo głosujecie, ale chodźcie do wyborów! To jest bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozumiecie tego, ze skoro ok. 50% ludzi głosuje w ogóle, a reszta olewa, to PiS przy popraciu w ostatnich wyborach mając 28% głosów tak naprawdę reprezentuje zdecydowaną mniejszość naszego społeczeństwa?:( Ich elektorat, czyli żelazne mohery, staruszki, które chodzą do kościoła i potem na wybory i tak zawsze głosują. Ogólnie, w całym społeczeństwie PiS popiera mniejszość ludzi. A przez to, ze nie chcecie głosować, na kogokolwiek! Ze jesteście leniwi i Was nie interesują losy Was samych, robicie krzywdę całemu krajowi...

Gość unko
po=pis wiec glosuje na lid w jesli chodzi o wybory to w paralmentarych jest zawsze w czym wybierac, w prezydenckich nie zawsze w ostatnich zaden kandydat nie byl dla mnie w ii turze odpowiedni

Ja również namawiam na pójście na wybory, mimo sceptycznego stosunku co do ich efektów. Ale nie będziecie sobie przynajmniej potem pluć w twarz, że byliście bierni, gdy partia bliźników wprowdzała na nowo PRL.

wiesz, wydaje mi się, że ludzie się obudzą po tym co się dzieje teraz, to chyba jedyna dobra rzecz jaka ma szanse z tych rządów wyniknąć.... ja nie głosowałam, bo nie chciałam głosować nie zgodnie z swoimi poglądami, po wydawała mi się jakaś taka słaba, liczyłąm że pis zrobi porządek w prawie, dlatego ich zwycięctwo mi nie przeszkadzało- ale nie chciała dać im poparcia, a po aferach lewica nie miała szans.... więc niby mój głos nie był potrzebny..... ale na pisie zawiodłam się strasznie!

Gość unko
egzotyczne wydaje mi sie, ze pis mogl byc dla kogokolwiek przekonujacy ale wiem ze by i ciesze sie,ze sa zawiedzeni oni juz nie wygraja. nie ma szans

A ja się niestety martwię, ze ich żelazny elektorat pójdzie na wybory, zagłosuje, plus ci, co nie wiedzą na kogo głosować po kompromitacji LPRu i Samoobrony i niestety PiS może wygrać, jak ludzie zmęczeni polityką i aferami, w których głównymi podejrzanymi są sami ludzie PiSu w ogóoe nie pójdą na głosowanie, to niestety PiS moze wygrać:( I wtedy dopiero się zacznie...

PO też jest prawicą raczej, ale nie wydaje mi się, żeby oni tak olewali ludzi, jak PiS, żeby do kogoś zwracali się "spieprzaj dziadu", bo to są ludzie jednak na wyższym poziomie... I nie sądzę, zeby tak się kurczowo trzymali władzy jak Kaczki, oni nzrobią wszystko, żeby tylko rządzić, wszystko. Być może Kaczmarek kłamie na zlecenie prezydenta, żeby PiS mógł realizować swoje przedwyborcze obietnice- walki z układem. Ale że kiepsko im idzie tropienie czegokolwiek, to sami aferę musieli zmontować:O Potem Kaczmarek dostanie dwa lata w zawieszeniu i tyle, a Krauze go obsadzi w swojej firmie, jak np. żonę Kaczyńskiego i jego córkę. Nie wiem, czy wiecie, ze one pracowały obydwie u Krauzego- najlepszego zioma prezydenta:O

Gość unko
ja sie w myslenie tzw prostych ludzi nie umiem wczuc, ale mysle ze oni choc nie rozumieja o co chodzi, widza ze ciagle sa afery. przeciez od miesiecy w tym kraju nie ma paru dni spokoju

no właśnie, te "prace" u znajomków.... całkiem jak lewica.... wygrali bo chcieli z tym walczyć, a potem zaczeli robić dokładnie to samo HIPOKRYCI :O

I ta ich teoria --> Ci co wybierali PIS z naiwności (nie dotyczy cyników) mogą posłuchać utworu Dezertera, zresztą sprzed 20 lat: Jesteśmy tacy sami, mali, głupi, zarozumiali, Umiemy teraz robić rzeczy którymi gardziliśmy, Nasze drogi się rozchodzą, każdy wreszcie myśli, Powtarzamy to, co robią ludzie z których się śmialiśmy.

Gość mało mi mało mi
na pewno nie na PiS

Gość PiS wygra w cuglach
PO 20 % PIS 40 % :D