Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elweinab85

Po czym szybko rosna paznokcie? kto wie zapraszam

Polecane posty

Gość elweinab85

mam problem z zapuszczeniem paznokci od dawna sie z tym borykam. nie moge miec pieknych dlugich paznokci bo one poi prostu gdy sa juz odrobinke dluzsze zaczynaja sie lamac. za miesiac wesele a ja mam takie brzydkie i krotkie pazurki. pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ponoć po śmierci
rech rech, czarny humor dziś mam :P

ja mam to samo..kiedy są odrobinkę dłuższe, takie wystające za palec już się rozdwajają, a te rozdwojone jeszcze się rozdwajają i w efekcie zamiast paznokcia mam jakieś wiórki ;( Był taki czas, kiedy zażywałam dużo Silici i wtedy miałam naprawdę dużo łądniejsze paznokce, ale przestałam zażywać bo zaczęło mi od tych tabletek wyrastać mnóstwo maleńkich odstających włosów na głowie i nie miałam ich jak ujażmić, noi brwi były o wiele bujniejsze po pewnym czasie, a to też mi nie odpowiadało:(

ja dzis kupilam olejek rycynowy i masc z witamina A, wyczytalam chyba na wizazu ze pomaga, lykam witaminy, sama mam slabe paznokcie, choc ostatnio zapuscilam, zastanawiam sie nad odzywka Sally Hansen.

Gość jhkjh
na wizazu zachwycaja sie jakims serum do paznkci z oriflame. na kwc sobie poszukajcie, prwie wqszyscy dajha mu 5 gwiazdek

Gość tez autorko
imbecylu zatytulowalas temat "po czym szybko rosna paznokcie" a pod spodem piszesz ze ci sie lamia... wiecej pozmyslowosci w zakladaniu tematow a nie zrzynasz po innych !!!!

To zależy, jak często będziesz to robiła. Ja robiłam dwa razy dziennie (średnio, bo czasem częściej :P). A efekty miałam po dwóch tygodniach. Ale trzeba być systematycznym.

Gość Banny Tsukino
proponuje Wam dziewczyny przede wszystkim stosowac kilka razy dziennie krem do rak, np. Ziaja Kozie Mleko, raz na tydzień przypiłować troszke paznokcie, kupic odżywke wzmacniająco-utwardzającą Golden Rose (ok. 5 zl) i maczać pazurki w podgrzanej oliwce :) powinno pomóc, a na pewno dać poprawę. pozdrawiam :)

Gość Chyba raczej USAGI
Banny (a jeśli już to BUNNY - króliczek) jest francuskim wymysłem.

Gość eqeqeqeq
wazne jest zeby nie malowac paznokci, ja nigdy nie maluje i mam bardzo mocne, rosna mi naprawde dlugie poki nie zachacze o cos, dopiero wtedy sie zlamie. A moja siostra maluje i jej nawet na minimetr nie urosna bez polamania.

Gość OdpowiedzPoprawna
Standardowo odzywki eveline 8 w 1 lub paznokcie twarde i lsniace jak diament ja wole ta 2 mimo ze pewnie dzialaja identycznie. Ja mam na nie uczulenie i nie moge stosowac zbyt dlugo paznokcie zaczynaja mnie bolec****ojawiaja sie czarne kreseczki na plytce. Mimo to bardzo mi pomogla po jakims czasie paznokcie mam bardzo grube wgl sie nie lamia mimo codziennej pracy rekoma.

Gość gość
odżywka z wapniem miss sporty mleczno żółta