Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby pijaczka

Czy upilyscie sie kiedys tak ze nic nie pamietacie??

Polecane posty

Gość czyzby pijaczka

Mi sie zdarzylo raz w zyciu.... Nic nie pamietam.. MOj chlopak mowi ze seks byl cudowny :):):)

Gość czyzby pijaczka
up

Gość film mi sie urwal
cztery godziny z zycia wyjete. drugi raz tak nie zrobie. ale warto bylo zeby wiedziec jak to jest:D

Gość yyyyyyyyyyyyyyygggggg
mi tez sie zdarzylo.... i to wczoraj, wlasnie staram sie poskladac wszystko w calosc.... podobno niewiele brakowalo, zebym rozdziewiczyla jakiegos kolesia :o

Gość czyzby pijaczka
Ja bylam ciekawa jak to jest... Gdy bylismy z chlpakiem na wczasach to sprobowalam, ale w domku, tak ze nikt nie musial mnie ogladac w tym stanie :) Ale mowil ze tak sypalam kawalami ze mozna bylo boki ze smiechu skrecac :) Chcialabym siebie taka zobaczyc... Ale zato nastpny dzien bym zmarnowany - lezalam i jęcząłam :)

Gość raz i byl to pierwszy raz
kiedy pilam alkohol.. od tego czasu na alkohol patrzec nie moge :o jak to mowia nie ma tego zlego.. ;)

Gość taka nudnawa jest
jesteście jebnięte że tak się upijacie...ktoś by was zgwałcił to wcale byście nie wiedziały...zaszły byście w ciążę to nawet byście nie wiedziały z kim..:O...żal mi was kretynki :O

Gość czyzby pijaczka
Kochana, ja bylam w pokoju tylko z chlopakiem, on wypil jednego drina, wiec mozna powiedziec ze byl trzezwy i kontrolowal sytuacje. Gdzies na imprezie albo wsrod znajomych nigdy bym tego nie zrobila.. Poza tym na imprezach nigdy NIC nie pije!

Gość yyyyyyyyyyyyyyygggggg
po co sie tlumaczyc? po prostu stalo sie i tyle. nastepnym razem pomysle jak bede miala wypic nastepne piwo... i tyle. a zabawa i tak byla fajna.

Gość film mi sie urwal
bez przesady. w domu sie tak spilam. przy rodzinie. zataszczyli mnie do wyrka i spalam sobie grzecznie.

Gość czyzby pijaczka
Ale przyznam ze tez nie rozumiem dziewczyn ktore pija na roznego typu imprezach, w miejscach publicznych itd... Nie wiedza co sie potem dzieje, trzeba je zbierac, straszne... I tak jak kolezanka wyzej pisze, ktos je zgwalci, a one nie beda nic pamietac...

Gość okikoka
A mi się zdarzało, ale przerwa w filmie nie trwała nigdy długo, kilka minut, więc nie zdążyłabym narozrabiać, żeby mi mieli co opowiadać. No i zawsze w pewnym, zaufanym towarzystwie, gwałt mi nie groził. Właściwie to nikt się nie orientował, że u mnie to aż tak. Tylko ja, w momencie odzyskiwania świadomości. :classic_cool:

mam dziwne wrazenie,ze sie tym chwalisz..ale uwierz,ze to nie jest powód do dumy. Ja sie nigdy tak nie upiłam.Jestem abstynentką i nie ch tak zostanie:)

Gość okikoka
Nie chwalę się tylko mówię jak było. A nigdy nie było to z góry zaplanowane, tak jakoś samo wychodziło, że nie wyczułam granicy.

Gość ...wole bez
Ale jestescie puste!!!!!!!!!!I czym tu się chwalicie?Co to za osiągniecie upic się do nieprzytomności?:o Puste plastiki z was i tyle:o

Gość Kasik___
Mi sie ostatnio zdarzylo. bylam na dzialce u mego brata. byla jeszcze jego dziewczyna-moja przyjaciolka i kolezanka z kolega ktorzy sa ze soba. ale oni byli tylko jakies 2 godzinki. a tak to we 3 balowalismy. nie pamietam polowy imprezy. nie wiem nawet jak to sie stalo bo duzo nie wypilam.chyba mialam zly dzien.

Gość ekhmmmm
zdarzylo mi sie upic tak kilka razy, nie powiem, zeby to bylo cos dobrego, no ale wlasnie czasem nie potrafie przestac, i nie jest wcale mile takie wyjecie kilkunastu minut z imprezy:/

Gość KOBIECINA 27LATEK
Tak:O Nie ma sie czym chwalić :O Człowiek był młody i głupi :O Nic dwa razy się nie zdarzy :)

Gość KOBIECINA 27LATEK
deska tak Cie lubie ty mnie nie załamuj :O:O:O:O