Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam się....

CO ZABRAC DO ANGLII Z POLSKI?

Polecane posty

Gość Zastanawiam się....

Hej! Wyjeżdżamy z mężem do Londynu niedługo, będzie to pierwszy raz za granicą. Chcielibyśmy nakupić trochę "zapasów", coś, co tam jest drogie i kupując w Polsce zaoszczędzimy choćby przez pierwszy miesiąc na życiu. Wiem że warto kupić papierosy, przyprawy... co jeszcze? Proszę, napiszcie!

Gość zyrafa z londynu
pelno jest juz takich topikow na tym wlasnie forum, srednio pojawia sie taki topik raz na tydzien, poszukaj sobie bo ludzie juz maja dosyc pisac ciagle to samo

Gość Zastanawiam się....
jestem tu po raz pierwszy nie widziałam takich, zamiast wpisać się bezsensownie na ten topic (co mi nic nie pomogło) podałabyś przynajmniej linka do podobnego topicu

Gość jeger
Myślę, że tu i tu znajdziecie dużo ciekawych wiadomości: http://szkocja.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php http://praca-za-granica.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Ta praca jest skierowana do każdego, kto zamierza wyemigrować do Szkocji i UK w celach zarobkowych i nie tylko. Do grona odbiorców zaliczam też pulę Polonii, która już stawia pierwsze kroki podczas pobytu za granicą. „Emigracja do Szkocji” jest pakietem informacyjnym, który został przeze mnie stworzony na potrzeby osób zmagających się z niezliczoną liczbą pytań, na które można doszukać się jedynie zdawkowych odpowiedzi. Niniejszy pakiet informacyjny ma na celu uświadomienie Polaków nt. realiów życia, z którymi przyjdzie im się zmagać po przybyciu na północ UK.

Gość zyrafapiekna
do zastanawiam sie-------chyba jednak moj wpis tez cos ci pomogl, bo przynajmniej dowiedzialas sie ze jest pelno takich topikow, wystarczy tylko poszperac w necie, jak chcesz dac rade sobie za granica skoro takich banalnych info nie umiesz znalezc sama

Gość pomoca bedzie tez
dla Ciebie stronka www.szkocja.net - to jest portal dla polonii w Szkocji wiec masz wiele dzialow, w ktorychc napewnie znajdziesz cos dla siebie. A tak poza tym to jesli wiesz gdzie robic zakupy w UK to nie wyniosla Cie one duzo wiecej niz w Polsce. Oczywiscie jesli nie masz nic przeciwko kupowaniu np.w Lidlu, kosmetyki w Semi Chem, ubrania w Weacocu, Matalanie, Primarku itp. itd. Potwierdzam ze warto wziac papierosy z Polski - czy to na wlasny urzytek czy na sperzedaz bo zawsze na tym dobrze wyjdziesz. Tylko pamietaj, ze legalnie mozna zabrac tylko jeden duzy karton/ osobe.

Gość wyz ino monke i cukier
bo w anglii ni mo

Gość wartoo
parasol ;)

Gość gość
Jedzenie nie jest takie drogie!Ja na waszym miejscu to wolałbym kupić dokumenty z dokumencika. Wersje kolekcjonerskie ale robią robię xD

Gość gość
Jedzenie nie jest takie drogie!Ja na waszym miejscu to wolałbym kupić dokumenty z dokumencika. Wersje kolekcjonerskie ale robią robotę xD