Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78910

jaki kupić prezent na nowe mieszkanie-pomocy!!!!doradzcie!!!!

Polecane posty

Gość Tak mialo być
swiecznik albo serwetke na lawe, kwiat doniczkowy, kwietnik, lustro, firanki, wycieraczke przed drzwi etc..

Gość ochhhhh
słyszałam że można kupić jakiegoś ładnego kwiatka, ja bym kupiła może zestaw ozdobnych poduszek ogólnie to chyba wszystko co służy dla domu

Gość 78910
mam ten kłopot bo to tacy niekonwencjonalni ludzie!musi być to coś nietypowego,zaskakującego ect.Ale mi się trafiło😭

Gość ochhhhh
teraz wszędzie można dostać takie duże koty z drewna nie wiem po co to jest ale to jest coś ciekawego (takie figury ozdobne)

Gość Tak mialo być
jak niekonwencjonalni to kup im linke do wieszania prania albo filtry do expresu ktory kupią w przyszlosci

Gość widzialam ostatnio u
znajomej taka pachnaca dekoracje. kupila szkana waze, przezroczysta i wsypala do niej kawe w ziarenkach i wadzila w rodek swieczke. jejcia, jak to ladnie pachnialo......hmmmmmmm fakt, ze kawa droga botam bylo ze dwa kg.

Gość jesssssica
mysle ze jakas ozdoba .tak jak ktos juz zaproponowal drewaniany kot albo jakis nietypowy sloń moze byc tez gustowny duzy wazon albo ladny obrus ale co do dodatkow to czasem trudno cos wybrac bo ktos ma kolorystycznie urzzadzone wiec dobrze by bylo jakbys wiedziala jak wyglada mieszkanie i dodatki

Gość widzialam ostatnio u
ten szklany wazon byl ok 30-40 cm wysoki

Gość jesssssica
pisalas ze to 'niekonwencjonalni' ludzie :) co dokaldnie mialas na mysli ? wiesz mniej wiecej jaki maja gust i co lubia? a moze kup im piekny stojak na wino i do tego jakies dobre wino ? albo sa takie ladne materialowe podkladki na stol pod talerze ,jest ich zazwyczaj 6 , w komplecie z takim kawalkiem materialu ktory kladzie sie przez caly stol ,wyglada to pieknie i b.elegancko, nie wiem czy dobrze wyjasnilam ,jesli chcesz moge poszukac i wkleic zdjecie :)