Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyccciia

pytanie

Polecane posty

Gość Judyccciia

Hej dziewczyny niedawno dowiedziałam sie ze jestem w ciązy (później zrobiłam dokładne baniania z krwi które takze to potwierdziły) Bardzo się cieszę i mam pytanie (problem) w związku z tym jak powiedzieć o tym mojemu facetowi? wiem że były już takie topiki ale właśnie nie potrafię znaleźdź Prosze napiszcie - opiszcie jakieś fajne pomysły albo jeśli możecie wkleicie linki do tamtych topików będę wdzięczna

Gość Judyccciia
Napiszcie proszę

zrob kolacje przy swiecach i kup malusie buciki i powiedz ukochanemu ze zostanie tatusiem. to stary sposob ale dziala. powodzenia i trzymam kciuki.

ale zabierz go do miasta wejdzcie do jakiegos \"smyka\" i zapytaj co by powiedzial gdybyscie mieli miec takiego malego skarba. zobaczysz po reakcji co on na to... ale szczera rozmowa. ...🖐️

Gość pppppppppppooooooooollllaaaaa
Jakieś syrygiele powiedz: BĘDZIESZ TATĄ i tyle...

Gość LINDZIAAAAA
Ja poszłam na zakupy kupiłam jakieś śpioszki - buciki itd ale też zwykłe rzeczy (do domu) dla dzidziusia dałam na dole reklamówki a reszta na górę i poprosiłam moje słonko żeby rozpakował zakupy Kiedy znalazł rzeczy dla dzidzi podszedł i zapytał czy to znaczy że.... ? powiedziałam tak ale sie cieszył:)

A ja proponuje narysować wielki znak zapytania na brzuszku...a poprosi o odpowiedź daj mu właśnie jakieś malutkie buciki czy coś takiego

Gość Lenaa244
Moja kolezanka (strasznie szalona) namalowała sobie na brzuszku uśmieszek i napis : Tatusiu już niedługo się zobaczymy....:) Potem spała ze swoim facetem i jak on zobaczył ten napis to się uśmiechał i pocałował brzuszek itd... ale on jest szalona...

Gość Lenaa244
ona jest szalona miało być

Gość Patrycusiaaaa
Lena - świetny pomysł haha napewno był zaskoczony ... on tu do ostrego bzykanka a tu dzidziuś już jest i nie trzeba sie o niego starać...:)

Gość Polinkua
hahahaha świetne pomysły a dla autorki GRATULACJE (kwiatek)

Gość derdaaa
jeżeli chciał to bedzie zadowolony, a jeżeli wpadka no to .... się okaże

Gość dalajka664
niemoglas juz wymyslic nudniejszego topicu??????:) ja ci powiem jak masz powiedziec ale niezdradz nikomu mojego pomyslu,no wiec tak,wchodzisz do pokoju i mowisz JESTEM W CIAZY,ok niemusisz mi dziekowac za ten wspanialy pomysl NUDO

Gość xfghjk
Ojej autorka chce żeby to było coś orinall