Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza.

od kiedy sama jestem mamą

Polecane posty

Gość zołza.

to większosć dzieci mi sie nie podoba a wszystkie inne mamuśki wkurzaja do granic mozliwości!!!!!!!!!!!!! uważają że ich dzieci są najpiekniejsze, i ok, bo ja tak samo myślę o swoim, ale do cholery nie podniecam sie tym w gronie innych matek i nie opowiadam co moje zrobiło, bo wiem że inne matki to gówno obchodzi, bo wiem jak mnie to gówno obchodzi że jakiś tam wiktorek czy oskarek zrobił to czy siamto. a jak sie spotkam na spacerze (wiekszość ma dzieci w wieku mojego), to aż mnie strzela jak zaczynają sie przchwalanki, a jedna drugiej w ogóle nie słucha tylko czeka az jedna skończy żeby zacząć nadawać o swoim!!!!!!!!! no i zrobiłam sie taka, że ten wiktorek tak mi sie nie podoba (wyjątkowy brzydal), ze aż sie go brzydzę. serio. np. nie dotknełabym jego nózek. jego rodzice to takie oblechy, że aż brzydzę sie ich dziecka... a kiedyś tak nie mialam, tzn przed urodzeniem swojego. tez tak macie?

Gość o co ci chodzi kobieto
chyba nie jestes jednak matka, wnioskuje to z twojej wypowiedzi. gdybys nia byla, opowiadalabys innym mamom o swoim dziecku i sluchala co inne maja do powiedzenia. tak jest jak sie ma dziecko, to glowny temat rozmow.

Gość zołza.
a wyobraź sobie, że jestem mamą i mam oczy i uszy i soptykam sie, czy tego chce czy nie chce, na spacerach i owszem to główny temat do "rozmów" a raczej przechwalek. zdażyłam zauważyc co to za "rozmowy". jedna mądrzejsza od drugiej. a mój to a mój tamto a mój sramto. a mój jest najcudownieszy na świecie! a ja chetnie bym powiedziała :chyba ci pojebało, bo mój

Gość zolza masz duzo racji...

Rozmawiam z koleżankami, znajomymi o dzieciach i to jest główny temat naszych rozmów, ale te rozmowy nie polegają na tym, że Antosia sama zjadła zupkę, Nikola usiadła na nocnik, a Janek powiedział \"mamo\". Nikt się nie przechwala: moje dziecko jest piękne i mądre. Albo masz dziwnych znajomych, albo nie masz dziecka i na poczekaniu wymyślasz prowokacje.

Gość wszystko z umiarem
no to ci się teraz doleci, tutaj na forum jak jesteś matką to m byc wszystko naj.....,. Masz byc bogata, ciąża zaplanowana już dużo wczesniej. sama sielanka.

Gość dalajka664
a wlasnie ze masz racje i hej

Gość zołza.
o widzę, ze ktos mnie poparł :) jescze raz pisze: JESTEM MAMĄ!!!!!!!!!!Nie wiem co w tym takiego dziwnego i niewarygodnego? prowokacja? phi! to niemożliwe, ze tylko ja znam takie matki. ja uważam, ze moje dzieco jest najmądrzejsze i najcudowniejsze na świecie, ale o tym nie trąbie innym mamom, bo i na co, jak one mają swoje do podziwiania! szłam na spacerek z mamą Oskarka. moje dzieco spalo, a Oskarek nie, no i tam coś machał lapkami a ona do mnie, ze on jej pokazuje gdzie ma isć (pół roku) (!) no i wziela go na ręce i podeszla do tablicy takiej żółtej informacyjnej i mówi do mnie: bo wiesz on musi sobie poczytać (!). a twoje dziecko też ci pokazuje dzie masz iść? (!) ja na to, że nie a ona z takim współczuciem i pobłażaniem :ahaa :o a wiktorek jak mial 5 miesięcy to mówił mama.....

zolza ja Ci przyznam racje :D jak sama zostałam mama nie trawie innych dzieci, uciekam z dala o nich... co do matek... faktycznie niektóre powinny troche wyluzować. Na forum też :D ich dzieci w wieku 6 mies wszystkie mówią, siedzą i stoją .... :D paranoja jakaś :D

Gość ja też nie lubię
waszych dzieci :P Kocham tylko swoje, reszta mnie drażni :P

Gość bzykk
illusion - nie dość, że mówią, stoją itp. to jeszcze matki tych dzieci uważają się za najmądrzejsze, a tak w rzeczywistości to az się nie chce ich słuchac

a mnie wkurza gdy mamuski ktore swoje pociechy maja troszke dluzej odemnie na sile mnie chca uczyc maciezynstwa....jak nie wiem czegos to pytam... nie powiem dobra rada zawsze sie przyda ale bez przesady...