Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona_K

Proszę wyraź swoją opinię na ten temat... Czy on udaje??

Polecane posty

ja zrobilabym tak: zaczełąbym sie spotykac z tym twoim kumplem (spotykac ale nie w sensie chodzenia tylko kumpelstwa) po drugie wybrałabym sie na taki zjazd - bez jego wiedzy oczywiscie i zobaczylabym na wlasne oczy jak wygladają ich kontakty - wtedy bedziesz wiedziala co jest grane - moze i rzeczywiscie on traktuje ją jak siostrę (tez mam takiego kumpla - gadamy gdy mamy doła etc ale nic więcej...) a jesli nie - to kopnij go choc to bedzie bolało jak nie wiem co!

moja droga o co ten szum, o to , że przytula koleżankę , którą lubi? Nie wpadaj w paranoję. Jest z toba , kocha ciebie i o wszystkim wiesz. Gdyby miał cos do ukrycia to nic by ci nie powiedział, zapewniam cie . Swiat jest pełny pięknych kobiet, miłych , lubianych i nie da sie przed nimi uciec. Pamietaj on jest z tobą , a nie z nią!

Gość niestety nie mogę
z toba się zgodzic --- sweet jane --- To, że jest z nia to jeszcze o niczym nie świadczy to po pierwsze, a po drugie wlasnie o to chodzi, że on mówi NIE zdecydowanie, czyli wniosek dla mnie, że jednak coś jest nie tak, że znajomość z ta dziewczyną dla niego jest bardzo ważna, a to budzi juz podejrzenia :( ...". Swiat jest pełny pięknych kobiet, miłych , lubianych i nie da sie przed nimi uciec"... to prawda i odwrotnie :) Ale czy przytulasz faceta, ktory baaaaardzo się tobie podoba ?

Gość Też uwazam że
sweet jane pisze bzdety. Już widze jak wszyscy, ktorzy nam się podobają albo którym się podobamy tula się do siebie. Dziewczyno co ty opowiadasz? Na problemy w związku jedyna rada to rozmowa i wyciągnięcie wniosków Może ciągle na niego czekasz, przesiadujesz w domu i on jest ciebie za pewny? wiesz facet to łowczy .................................