natalinaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Hej! Dziewczyny mam taki mały problem: otoz, zazwyczaj moje okresy trwaja tak 5,6 dni i sie koncza teraz cos dziwnego mi sie stalo (moze to nie jest jakas mega niepokojaca rzecz,ale..) Moja ostatnia II faza cyklu byla z bardzo niskimi temperaturami, 36,4 tak jeszcze mi sie nie wydarzylo zazwyczaj bylo to 36,6. Wystapil po tym okres ktory trwal tak 5 dni a teraz jest to moj 8 dc i od 3 dni mam takie brazowe plamienia? O czym moga swiadczyc te brazowe plamienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psyho.ona 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 yyyy.. ?u mnie zawsze tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdenerwowana*** Napisano Wrzesień 2, 2007 ja miałam ostatnio podobnie tylko mój okres trwał krócej o dwa dni.... ale było to bardziej plamienie ! zawsze mój okres był obfity.... (w ogóle nocą..) a tym razem w nocy prawie nic mi nie leciało a w dzień to zamiast krwi to miałam taki brązowy śluz.. mam chłopaka i z nim współżyje! czasami występują mdłości... mój apetyt tez czasami jest bardzo dziwny.... i w ogóle boli mnie brzuch(choć nie codziennie).czy mam zrobić test....czy jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży???? odpiszcie proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach