Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retaaaaaaaaaa

KOLEDZY MOJEGO FACETA Są KRETYNAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość retaaaaaaaaaa

ostatnio szłam z swoim facetem, i nagle spotkaliśmy jego kolegę który żeby zabłysnąć przed swoja nowa dziewczyną, postanowił mi naubliżać tak za nic:( zaczełam opowiadać że byłam pierwszy raz na rolletik-masaż po czym on stwierdził ze mam sobie mózg wymasować tym urządzeniem, tak ni z gruszki ni z pietruszki, mieliśmy bardzo dobre stosunki, oczywiscie mnie poniosło więc byłam bardziej nie miła i wulgarna, niestety ale mną sterują emocje oraz burza hormonów, dziś wpadł inny kumpel który chyba tez miał zły dzień i co i jazda:( oczywiście sytuacja sie powtórzyła , powiedziałam że tekie teksty to do swojej brzydkiej kupy niech puszcza, i że mam gdzieś takie typy jak on!!!! Powtórzę te chłopaki maja sie za macho i wydaje im się iz dziewczyny lecą na nie, i wszystko im wolno, nawet ublizać, bo z ich ust wszystko brzmi jak zaszczyt, przecież to przystojniak!!!!!Miałam ochotę mu plunąć, bo jestem nie przewidywalna jak ktoś mnie obraża, hmmmmm skorpionek. Cholera, chyba trochy za dużo im się wydaje, powiedział ze za chwile mnie zgasi, po czym ja powiedziałam że to on za chwile samoistnie sie zgasi, i pojechał na turbinie , ech ci faceti coraz bardziej brakuje im klasy, a taki kulturalny był:(

Gość rewtraw
olewaj takich

Gość najlepsza jest
a twój chłopak nie zareagował? gdyby mnie obraził którys z kolegów mojego chłopaka to przestałby być jego kolegą w ogóle nie wyobrażam sobie takiej sytuacji bo koledzy mojego chłopaka mnie szanują nawet jesli mnie nie lubią to mnie szanują

Gość onaona ona
a może i Twój chłopak jest kretynem skoro nic nie zrobił.

Gość rataaaaaaaaaaaaa
no własnie dziewczyny za pierwszym razem nic nie zrobił, tylko stwierdził ze sama jestem wstanie sie bronic, a dziś kazał mnie przeprosić swojemu pseudokumplu, tylko po cholere mi tę przeprosiny? nie lubie go już:(

to chore! nie wyobrażam nawet sobie takiej sytuacji., moj facet broni mnie zawsze chociaz wie ze sama potrafie sie obronic, to Twoj mezczyzna i jakby byl naprawde dojrzalym facetem to od razu ukróciłby takie zachowanie kolegow, koledzy sobie pozwalają bo sie go nie boją, w ogole mam wrazenie ze to jakies szczeniackie towarzystwo