Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciri54

lokal slubny w Poznaniu-poleccie cos dziewczyny!

Polecane posty

Gość ciri54

szukamy restauracji albo sprawdzonego lokalu na wesele. Planujemy ok.80 gosci.Czy mozecie cos nam polecic?

Gość ciri456
podnosze

Gość polecammmmmmmmm
Meridian. Swietna organizacja, bardzo dobre jedzenie.

Gość ciri456
dzieki za rade- meridian bralam pod uwage od samego poczatku :) czy ty yprawialas tam swoje wesele? mozesz napisac cos wiecej? ja czytalam ostatnio o zagrodzie bamberskiej, ogladalam ich strone internetowa i wnetrze z ogrodem zrobily na mnie badzo dobre wrzenie. zastanawiam sie tylko jak jest z obsluga i z jedzeniem? mcie moze jakies doswiadczenia?

Gość gorąco polecam
Restaurację Mocny na Plewiskach, ul Poznańska czy jakoś tak....Fachowa obsługa, kameralna sala, ładny dziedziniec, pokoje dla gości, bardzo ciekawe menu i dekoracje sali. Naprawdę polecam. Wszystko z klasą i za rozsądne ceny.

Gość gorąco polecam
W Mocnym jedzenie jest podawane w porcjach na talerzu, goście zawsze mają do wyboru z dwóch opcji danego poczęstunku z karty. Naprawdę pełna kultura, wyprawialismy wesele na 60 osób, byliśmy bardzo zadowoleni.

Gość anuulkaaaaaaaaaaa
Podajcie stronę żagrody Bamberskiej Ile tam kosztuje za osobę? Orientujecie się?

Gość podnoszee

Gość polecammmmmmmm
Powiem tak, lokal nie nalezy do najtanszych, ale po pierwsze masz wszystko w cenie i nie musisz sie niczym przejmowac, a jak sobie policzysz wszystko,co bys musiala doplacic w innych lokalach wyjdzie ci na to samo. Ja bylam bardzo zadowolona, jedzenie bylo pyszne i barzdo duzo, oprawa stolow bardzo elegancka, i obsluga rewelacyjna. Kelnerow praktycznie nie bylo widac, a wszystko bylo czysciutkie i na miejscu. Naprawde polecam.

Gość polecammmmmmmm
Poza tym masz od razu plener pod nosem, nie musisz nigdzie jezdzic i goscie za dlugo nie czekaja.

Gość czy ktoś może coś
powiedzieć o Adrii? Będę w niej miała, ale nie wesele tylko przyjęcie, obiad po uroczystości.

Gość ommmnix
A ja sie podciagne pod ten topik. Szukam czegos w samym Poznaniu lub okolicach ale z dobrym dojazdem, jakis palacyk? Czy ktoras z was dziewczyny ma jakies sprawdzone miejsca?

Hej.Ja biorę ślub w sierpniu i wesele robimy w\" Domu Gościnnym\" w Trzebisławkach pod Kórnikiem tj. 23 km od Poznania.Byłam już tam na weselu i z czystym sumieniem mogę ich polecić,za osobę płacimy 140 zł- jedzonka full,tort wliczony. stronka www.hedan.com.pl W Adrii mam bal absolutoryjny i z tego co wiem to jedzonko średnie i za beznadziejne menu płacimy 120 zl

Gość eurohotel w swarzedzu
polecam

Gość ommmnix
Marta, dzieki, sprawdze te stronke. Ja bede na slubie miala dosc duza grupe gosci z zagranicy dlatego zalezy mi bardzo na tym, zeby dojazd z wesela do Poznania byl bardzo latwy, bo raczej nie mam co liczyc na to,ze w palacyku bedzie wystarczajaco miejsc noclegowych.