Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

JAK POSTĘPOWAĆ Z FACETAMI?

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

TZN tak sytuacja dokładniej,najpierw był b.słodki-co chwile smsy i wogule ,a teraz jak juz troche dłuzej jesteśmy jeden es na cały dzien i wogule czuje ze jest za mną ale taka jakas chłodność. Jak sprawic by zabiegał cały czas?

Na początek naucz sie polskiego... -nie \"wogule\" tylko \"w ogóle\" -nie \"chłodność\" tylko \"chłód\"

wlasnie niestety zycie to nie bajka, a faceci to nie ksiązeta na bialym koniu tylko poprostu faceci... wiec nie ma co liczyc na takie traktowanie przez caly czas:( moj facet powiedzialm mi kiedyc cos takiego \"po co mam sie starac skoro juz cie mam\":P

A tak na marginesie dam dobrą radę- zacznij się zachowywac tak jak on. Nie pros go o wytlumaczenie zachowania tylko zacznij byc obojetna i ciągle zajęta. To zawsze pomaga.

Gość Jest taka książka
,,Myśl jak facet" podobno ciekawa....

Gość NNNNNNNNNNNNNNN2
TYLE ZE JA NIE CHCIAŁAM NAWET ZWIĄZKU I MU O TYM MÓWIŁAM,TO JEMU ZALEZAŁO NA ZW. A TERAZ JAK WIDZI ,ŻE JEDNAK ZOSTAŁAM TO TAKA OLEWKA. FAKT JA BYŁAM TROCHE CHŁODNA I WYDAJE MI SIĘ ,ŻE KOLEDZY MU DORADZILI ,ŻEBY TROCHE MI POKAZAŁ OLEWKE.CO MYSLICIE?

Gość NNNNNNNNNNNNNNN2
TEZ WŁAŚNIE JUZ TAK JAK MIGOTA mówi próbowałam,ale ciągle chcoałam dowiedziec się jakos go podebrac dlaczego taki sie stał i dzwoniłam ,pisałam .

ale pytając go sprawiasz ze on coraz mniej bedzie sie starał bo dasz mu do zrozumienia ze takie zachowanie na ciebie działa jak lep na muche. proponuje o nic nie pytac a wrecz brac przykład z niego :)

Gość reaktywująca
przeczytaj sobie "dlaczego mezczyźni kochają zołzy?" zrozumiesz

Gość yhm jasne
i teraz caly swiat jest pelen tych co przeczytaly byly zolzy:-) a faceci juz napawde nie wiedza co o tym wszystjkim myslec

Gość reaktywująca
heh wiesz ja czytaly to jakies desperatki to sie nie dziwie.... ja nie mowi ze to jest super ksiazka do ktorej trzeba sie w 100% zastosowac i traktowac jak biblie..nie nie nie to nie tak ale warto ją sobie przeczytac zeby chociaz zobaczyc ze nie tylko ja mam taki problem z facetem:) a co do tych rad to ... niektore są na prawde trafne.. a niektore to jakies brednie... dziewczyna sama musi znaleźć zloty środek jak postepowac ze swoim facete, ale przede wszystki musi być sobą...:)