Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaaaaaaaaaaaa

czy udalo sie wam zajsc w ciaze mając 2 niedrozne jajowody??

Polecane posty

Gość anetkaaaaaaaaaaaaa

Gość anetkaaaaaaaaaaaaa
bo ja mam 2 niedrozne jajowody tak wykazalo badanie hsg i doktorka powiedziala mi ze zosaje tylko in vitro ale ja mam wciaz nadzieje a moze sprobowac laparo pomimo tego ze powiedziala ze to nie ma szansz na udroznienie ich

Gość kroliczka
Nie rozumiem po co od nowa zakladasz ten sam temat!!! Wystarczy ze podciągniesz poprzedni.................................................

Gość anetkaaaaaaaaaaaaa
wyszlam dzis ze szpitala i zrozum mnie jestem zalamana i ni mam nikogo kto ma takie problemy, wiec szukam pomocy u Was, wszystkie moje kolezanki wlasnie teraz sa w ciazy, a ja to przezywam i przepraszam cie ze zagracam forum podwojnymi wpisami

Gość kroliczka
Sorki,może rzeczywiscie jestes załamana!!!!!!! Wiesz moja znajoma miala niedrozne jajowody i jednak probowali laparo i jeden udało sie udrożnic...skonsultuj sie jeszcze z innym lekarzem i zobacz co powie. Nie załamuj sie.

Gość odpowiedź dla Ciebie
nigdy nie polegaj na opinii tylko jednego lekarza! Powodzenia - i nie martw się. Mi Udrożnili oba jajowody podczas hsg, podczas laparo też można - znajdż po prostu dobrego gina :)

Gość anetkaaaaaaaaaa
dziekuje wam, wlasnie sie umowilam na poniedzialek z lekarzem ktory pracuje na Ligocie w Katowicach, podobno jest dobrym lekarzem. Mam nadzieje ze jeszcze podczas laparo uda sie je udroznic

Gość kroliczka
no to zycze aby laparo przyniosło oczekiwany rezulatat!!! Pozdrawiam i powodzonka

Gość sarna1234
mnie wlasnie dzis wykryto oba niedrozne jajowody... jestem z Katowic... co dalej? tylko invitro?