Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość themenneu

Po jakim czasie mozna zrobic test na HIV?

Polecane posty

Gość themenneu

prosze, odpowiedzcie mi pilnie na to pytania, w necie znajduje coroz to inne odpowiedzi?

Gość themenneu
nikt mi nie pomoze??

Gość odswiezam

Gość w kazdej chwili
ale wynik będzie miarodajny 3 miesiace po "ryzykownym kontakcie"

Gość a to trzeba sie parzyć
z każdym kto pod cipke podejdzie?

Gość themenneu
dziekuje ci bardzo za odp

Gość w kazdej chwili
z takimi głupimi komentarzami możesz sobie iść na drzewo banany prostować, debilu człowiek sie pyta, więc widocznie ma powód do niepokoju na szczęście już koniec wakacji, więc takie gimgówna jak ty nie będą miały czasu przesiadywac na kafe

Gość w kazdej chwili
bardzo proszę komentarz był oczywiście do osobnika "a to trzeba się parzyć"

Gość w kazdej chwili
idź się leczyć człowieku, szkoda komentarza na twoja głupote zajrzyj sobie może na forum zakażonych hiv i chorych na AIDS, to zmienisz zdanie (być może, bo w sumie nie podejrzewam cię o chocby krztyne rozumu)

Gość themenneu
tego sie spodziewalam,ale olewam tego typu komentarze, niech kazdy ptrzy na siebie co robi. Jeszcze raz ci dziekuje za odp, bo wlasnie w necie bylo roznie napisane i balam sie ze pol roku bede musiala zyc w niepewnosci.

Gość w kazdej chwili
spokojnie, życze dobrego (negatywnego) wyniku wiem, że trudno jest wytrzymać w niepewności te 3 dni od pobrania krwi, ale naprawdę znaczna wiekszość ludzi wychodzi od lekarza z uśmiechem na ustach i ulgą będzie dobrze!

Gość nie wiem nigdy nie robiłam
/brak potrzeby/ co o tym myślicie?

Gość w kazdej chwili
jesli uważasz, że nie miałaś tzw. "ryzykownego kontaktu", to nie musisz robić, ale moim zdaniem nigdy człowiek nie może być pewny (kwestia wierności partnera)

Gość themenneu
w kazdej chwili naprawde ci dziekuje. 3miesiace to lepiej niz pol roku. Dobrze ze sa jeszcze zyczliwi ludzie, ktorzy nie dokopia lezacemu. Co prawda jest bardzo male prawdopodobienstwo ze jestem chora,ale sobie wkrecam i sie stresuje a jak bede miala czarno na bialym napisane to bede spokojniejsza. Kazdy w zyciu popelnia bledy. Zycze tym wszystkim krytykantom aby zawsze wiedzieli co w zyciu robia i szli prosta droga

Gość w kazdej chwili
ja tez się stresowałam wiesz jak długo? 4 lata ... głupia byłam, zamiast od razu iść i zrobic badanie oczywiście teoretycznie nie miałam powodu do az takiego niepokoju, w praktyce tez okazało sie, ze jestem zdrowa, ale w końcu zdecydowałam sie to sprawdzic w styczniu tego roku - po sprawie Simona Mola w punktach konsultacyjnych były ogromne kolejki młodych ludzi - jednak podziałało to na wyobraźnię trzymaj się!

Gość uważać to sobie można
... nie odczuwam jakoś takiej potrzeby, nie wiem czy to źle, czy dobrze?

Gość rób jak chcesz

Gość Ellenie
Najlepiej go wykonać po 12 tygodniach od przypuszczalnego stwierdzenia o obecności wirusa w organizmie. Dlaczego po tak długim czasie? Ponieważ, kiedy chciałbyś/chciałabyś zrobić testy wcześniej, może wirus się nie uaktywniać i wirus może nie zostać wykryty. Mam nadzieje, że pomogłam :3