Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielcia

Pytanie o ANDROLOGA!

Polecane posty

Gość Anielcia

Dziewczyny czy mogłybyście polecic dobrego androloga w Poznaniu? Chcielibysmy z mężem zmienic obecnego bo wogóle nie leczy męża pomimo że wyniki nasienia są złej jakości...ciągle jezdzimy do kontroli, wyniki sie nie poprawiają a nawet obnizyła sie budowa a dr nie raczy nic zrobic - ciązy nie ma nadal:(. Prosze wszystkie dziewczynki o pomoc,naprawde będe wam wdzięczna!!!

Znam bardzo dobrego specjalistę, ale niestety w Klinice w Warszawie. Pomógł wielu parom. Jeżeli interesuje Cię namiar to mogę podać. Pozdrawiam.

Gość Anielcia
Mona oczywiscie przyda mi sie namiar na dobrego specjaliste- jesli nie bedziemy mieli wyjscia to wtedy tam sie udamy,z tym ze to bedzie ostatecznosc bo mamy do staolicy bardzo daleko!!!!!!

Anielcia My też leczyliśmy się w swoim mieście, ale okazało się, że jednak tutejsi specjaliści nie byli w stanie nam pomóc. Zaczęliśmy jeździeć do Warszawy do tej kliniki i ten androlog- dr Jan Wolski jest naprawdę bardzo wysokiej klasy specjalistą. Czasami wystarczy kilka wizyt. Polecam i podaję namiar: dr Jan Wolski- Androlog Klinika \"nOvum\" ul. Bociania 13 02-807 Warszawa Telefon +48 (22) 899 33 30 +48 (22) 566 80 00 Powodzenia!

Gość Anielcia
Mona jestes z Poznania? Dziekuje ci za namiary,jezeli nie bedzie innego wyjscia to tez bedziemy musieli sie tam wybrac.

Nie, nie jestem z Poznania, ale też mamy daleko do Warszawy, a z Poznania macie b. dobre połączenia w zasadzie we wszystkich środkach komunikacji. Ja o autostradzie to mogę pomarzyć, a Wy jednak spory kawek trasy w kierunku Stolicy. Czasami trzeba szukać najlepszych specjalistów, mnie też przerażały kiedyś dojazdy, ale teraz nie żałuję. Pozdrawiam i życzę powodzenia.