Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholizm kontrolowany

We WRZEŚNIU masz zamiar kupic.....

Polecane posty

Czystą zieloną glinkę do twarzyczki, jakieś perfumy(może Mel Merio?:) ), butki na jesień...i pewnie jakieś ciuszki:)

duzo ciuszkow upolowanych w szmateksach, farbe do malowania scian, buty na jesien tyle z planowanych rzeczy ;)

Gość esprit fioletowy

Krem Nivea Krem Nivea Soft Krem na dzien Nuno z Ziaji Podkład Nuno z tej samem serii Balsam do ciała (chyba oliwkowy z Ziaji) Tusz do rzęs Peeling enzymatyczny Olejek rycynowy Nafta kosmetyczna Adidas body spray Maść z witaminą A Benzacne 10% Maść ichtiolowa Davercin Spirytus salicylowy Woda utleniona Maść hascovir Maść cynkowa Nowe ręczniki Komplet poszewek na pościel Ubrania: jakieś spodnie bluzki z długim rękawem jakaś biżuteria bielizna Z książek, to raczej pójdę do biblioteki i upoluję książkę w akcji \"uwolnij książkę\" i już będzie moja :) Obczaję, co ciekawego tam mają. Trochę mi się tego uzbieralo, ale to dlatego, że muszę skompletować kosmetyczkę i apteczkę do października, bo w październiku się wyprowadzam na studia, więc muszę pojechać z pełnym zapasem wszystkiego, co mi potrzebne :P

Gość długie rzęsy
Chcę kupić film Almodovara, pantofle, sweter i masę innych rzeczy...

a ja.. no cóż, napewno jakieś sweterki, ciepłe długie tuniki czy cos takiego, no i wyteskniony fryzjer bo odrosty wołają hehe poza tym standartowo kosmetyczka-żeby pozbyc się tych krostek do końca :)

Gość donnnilonna
swetere szary książka krem do ciała

Gość donnnilonna
i porządną odżywke do włosów suchych i trudnych do układania, czyli sianowatych macie jakieś typy? moze cos podpowiecie :)

Gość *Dona
szampon i odzywke, puder sypki z inglota, sweterek jakis, bluzki z dlugim rekawem, moze torbe z Diversa, rybke bojownika i jakies pierdoly do mieszkania....

Gość PILNIE SZYBKO I NA GWAŁT
książke do geografii

Kilka par spodni (bo schudło mi się ostatnio), jakąś kurteczkę, buty, fluid, perfumy, żakiet w pepitkę, komplet bielizny, może jakiś ładny sweterek:) Książkę jakąś na pewno, a może i kilka, zależy co ciekawego mi wpadnie w łapki:)

-peelin anty celulit LIRENE -roz do policzkow INGLOT -balsam brazyjacy -balsam ujedrniajacy -olejek eteryczny do kapieli i do masazu -sole do kapieli -fluid LIRENE -buty -pasek czerwony -krem BIO BALANS matujacy z ZIAJI -telefon -gorset z podwiazkami

Gość a ja 123456
nic nie kupię bo nic nie potrzebuję:-)

Gość łooo rany
ja to mam kupę wydatków i mało kasy.. Pilnie potrzebuję: jakichś tabletek na włosy, np. Revalid, Merz Special mp3,bo mi się zepsuł stary odtwarzacz książki, które sa mi niezbędne do pracy żel do mycia twarzy dermedic zel pod prysznic AA help płyn do higieny intymnej jakiś dobry a nie mam na to wszystko kasy.. :-O

jak narazie kupilam 3 staniki i jedne piekne majteczki:) srebrna torebke oraz dwie tuniki i biuty na wesele do kolezanki a potrzebuje: -spodniej jeansowe 1 pare -spodnie eleganckie takie cieplejsze 1 pare -zakiet brązowy do sukienki (na wesele) gorzej bedzie wpazdzierniku -butki jesienne -fryzjer:(( -kurtka zimowa -i zaczynam jezdzic na studia (zaoczne 180km od domu) wiec trzeba z anie zaplacic 2200zl buuu :(:(:(ale całe szczescie ostatni rok

Gość zakup_zakupy
sweterek szary kupiłam biustonosz, najleiej dwa ze 2 pary majteczek maslo do ciała ziaji jeansy koniecznie kurtke na zime chcialabym, ale nie wiem czy kasy starczy a co bym chciała.... i czego sobie niestety nie bede mogła kupic, to juz nie pisze :(

Gość na takie jesienne wydatki
każdej z nas przydałaby się wygrana w totka(nawet niekoniecznie jakaś mega wielka);)A tak trzeba sobie czegoś odmawiać aby kupić coś innego:-(echhhh😭