Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww

jak sie czyta Yves Rocher

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww

jak wyzej:) po prostu nie wiem:(((((( pomozcie!!

Gość IF ROSZER

Gość Benicjusz
iws roszer - chyba tak

Gość przegrana.
if rosze

Gość dddddddddddddddd
chcem kupic sobie perfumki bo sa tam slodkie a ja takie uwielbiam:)

Gość przegrana.
ja w Niemczech kupiłam bo akurat byłam :) tuskawkową i waniliową

Czyli:nazwisko wymawiam dobrze.:) Gorzej z imieniem.Ale teraz się poprawię.:) Dobrze,że ktoś założył ten topik.Przynajmniej skorzystałam.:) IW.:D ♥♪♫

a ja mysle ze,nie iw tylko yes ,a moze sie myle:P,perfumki są super i także inne kosmetyki polecam gorąco!!!!

Ja też kupuję u nich.Jestem bardzo zadowolona.Kosmetyki naturalne,bez żadnej chemii. A perfumki i wody,rzeczywiście mają wspaniały zapach.To samo tyczy dezodorantów.Ostatnio kupiłam taki fajny,perfumowany.Zapach cudowny.🌻 ♥♪♫

a mialyscie moze perfumke o zapachu truskawki??ale taki slodki fajny ale nie mdlacy bo nie wiem czy z tej firmy akurat bedzie fajny bo rozne opinie chodza:)?

Gość mabooka
A ja mam takie pytanie odnośnie perfumów Ode a l'Amour lub Ode a la Joie (z tą kreseczką nad 'a', wiecie o co chodzi :) ) czy te perfumy mają atomizery jakieś? Bo coś mi się obiło o uszy, że chyba nie mają, a chcę sobie zakupić.

truskawka superrrr polecam nawet sa kremy do ciała o zapachu truskawki ..kup sobie krem ...jako perfuma za bardzo słodka :)

Gość dddddddddddddddd
hehe:)a kosmetyki z tej firmy wlasciwie gdzie mozna kupic?w normalnych sklepach tych lepszych w drogeriach czy jak?:)

dddddddddd Yves Rocher ma swoje saloniki które znajduja sie miedzy innymi w wiekszych centrach handlowych:)

Gość melczko
Kupowalam latami Ive i bylam hepi do czasu, mialam mleczko do ciala zawsze bylo ok,wykapana wcieralam w cialo i raz zostalo mi jeszcze na rekach troche mleczka i wtarlam w twarz szyje i dekolt,obudzilam sie jak pomidor kolor i napompowana jak balon jestem alergiczka a moje cialo zaraz "wyczuje wodke" zapachy Ive ma super ale nie dla kazdej skory!!!

Ja z truskawki miałam płyn do kąpieli. Mnie przysyłają katalogi z Krakowa.I z tego wybieram.Muszę się pochwalić,że kupuję już kilka lat i mam bardzo często promocje.:) O prezencikach nie wspomnę. ♥♪♫

mabooka perfumy te maja atomizery . Ja mialam ode au reve ( chya tak to sie pisze) i bynajmniej ten miał:P Ale zapach znudzil mi sie szybko :D A ode a l\'amour mam miniaturkę 5 ml , dostałam kiedys za darmo od yves rocher, z okazji moich urodzin:) A ode a la joie juz chyba wycofali, bo nie widzialam ani w w salonach ani w sprzedazy wysylkowej. A szkoda bo śliczny, cytrusowy zapach:(

Gość dddddddddddddddd
hmm czyli w drogerii w galeriach bedzie ta firma?albo w takim czyms jak tesco czy nie?

Marketa, w nowej ofercie wysylkowej jest świetna promocja:) Nie wiem czy juz ja dostałaś:D Można sobie wybrac dowolnu produkt z cennika urody za 0 zł. Mama wybrała sobie kurację komórkow a, która normalnie kosztuje 250zł, a w dodatku dostanie sie niespodzianke za 110 zł:):)

melczko jak pisało,że do ciała,było nie dawać na twarz. Niby twarz też należy do ciała,ale do niej są specjalne mleczka(też mam). A kupował ktoś maseczki 3 minutowe? Jak oceniacie? ♥♪♫

dddddd W tesco na pewno nie. Miałam na mysli galerie handlowe np Silesia city center, Galeria centrum itd:):) Powiedz w jakim miescie mieszkasz. W wiekszych miastach bez problemu znajdziesz ich salonik:)

Ja mialam maseczkę miętową (już jej nie ma raczej) i była niezła. Teraz zamowilam winogronow a i peeling morelowy. Mam nadzieje ze mnie nie zawiodą:)

U mnie w miescie jest w tesco,poza supermarketem,w sklepikach obok :)

Gość dddddddddddddddd
mieszkam we wroclawiu..wiec gdzie mozna znalezc tam ich kosmetyki?:)

Angelica220 chyba nie dostałam.Może nadejdzie wkrótce.Ostatnio dostałam ofertę na produkty z 50 % rabatem.Prezentem ma być specjalnie zaprojektowany zegarek z oryginalnym,dwustronnym paskiem w dwóch kolorach. Oprócz tego kosmetyczna niespodzianka za 34.90,która jest warta 82.00 zł. ♥♪♫