Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww

jak sie czyta Yves Rocher

Polecane posty

Gość Dziewczęca
ktoś wspomniał o małych ilościach chemii w kosmetykach tej firmy - warto zerknąć na skład, już sama jego sługość powinna dać do myślenia. Ten proekologiczny wizerunek nijak się ma do skłądu kosmetyków. Tak czy inaczej, mają kilka naprawdę fajnych produktów, zwłaszcza linię kosmetyków zapachowych, na którą nigdy, niestety, nie ma zniżek i promocji.

No ciekawe, pare dni temu mama miała urodziny, może z tym zamowieniem które złozylysmy tez cos dostanie:)

dddddddddddddddd najlepiej napisz do nich.Poproś o przysłanie oferty i zamów sobie od razu Zieloną Księgę Urody(jest gratis). Albo podaj mi swój adres,wciągnę Cię i dostaniemy obydwie prezenty.:D Adres do Krakowa: YVES ROCHER Biuro Zamówień ul.Lipowa 3 30-702 Kraków Widać,wysyłają,jak im się spodoba.:D Temu to,a tamtemu,co innego. ♥♪♫

Gość misja
cześć , Yves Rocher czytaj Iw Rosze (bez R na końcu),pozdrawiam

Gość gość
A wie ktoś może jak czyta się O.P.I., bo ja myślałam, że "oł" "pi" "aj", normalnie jakby przeliterować litery po angielsku. Dziś byłam w sephorze i pani powiedziała tak szybko tą nazwę, ze nie zdarzyłam zapamiętać a nurtuje mnie to