Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddd

glosujcie na PIS!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dddddddddddddddd

dlaczego??????bo oni sa jedyna dobra partia i gdyby nie inni idioci,byloby w naszym panstwie super!!!pzreciez Tusk chce wladzy TYLKO dla siebie!!!a inne partie sld itd to tluki! jakbyscie ogladali ciagle wiadomosci to byscie wywnioskowali kto jest porzadny a zobaczycie jakies urywki ze najezdzaja na kaczorow i pis i juz sie wypowiadacie!!co za ludzie!!

ale dobry żart :D to Ci się udało :D:D:D:D dawno się tak nie uśmiałam :D:D:D

Gość dddddddddddddddd
tak a ciekawe czemu sie tak usmialas?????????

bo masz bardzo specyficzne poczucie humoru :D i żart jest przedni :D

Gość dddddddddddddddd
a Ty jestes jakas pusta jesli nie umiesz nawet poprzec swojej wypowiedzi jakimis argumentami jej w jakim ja kraju zyje;/

nigdy nie uważałam, że śmianie się z czyjegoś dowcipu trzeba potem argumentować :D

Gość PISopata
Własnie,rozliczymy was wszystkich komuchy i Ub-eki za wasze przekręty a niech tylko któryś ma inne zdanie to pan Ziobro zaraz na niego znajdzie haka i się okaże ze nalezy do układu!!! A tak na serio to robimy szopke przed wyborami dla ciemnego ludu,po wyborach znów obsadzimy ważne stanowiska byłymi komuchami i es-bekami,będziemy robić przewały i wypełniać polecenia O.dyrektora i naszych prawdziwych mocodawców zza wielkiej wody,a za morde to chcemy wziąsć ale społeczeństwo żeby nikt nam nie przeszkadzał w rządzeniu :)

Gość jesli na kogos zaglosuje
to na PIS. tusk jest tak pazerny na władze ze szok nie moge go ogladac wali frazesy ze wszystkim zrobi dobrze juz w to wierze:O

Ja będe głosować na PiS Nie traktuje tej parti jako idealnej. Idealnej partii nie ma, bo nie ma idealnego społeczeństwa. Nie widzę żadnej argumentacji zeby głosować na PO. Atwierdzenia ze PO nigdy nie rządziła są absurdalne. Podam przykład: 1. Rząd Suchockiej: - UD (Rokita liderem jednej z trzech oficjalnych frakcji). - KLD (Tusk jej liderem) - ZChN (Niesiołowski jednym z liderów) 2. Wczesniej rząd Bieleckiego Głównym ugrupowaniem KLD Tuska/ 3. Rząd Buzka : do wiosny 2000 AWS-UW (wiceszefem ostatniej był Tusk) Tusk nigdy nie byuł premierem. Owszem. Podobnie jak Krzaklewski. Ale obaj byli liderami ugrupowań rządzących.

Gość Kaczysta
po za tym PKW odkryła nasze przekręty i się okazało że nie mamy kasy na kampanie,z państwowych nie moglismy za długo ciągnąc bo by się wydało dlatego trzeba trochę "grubego rycha" przycisnąć żeby nam coś sypnął i poświecić Kaczmarka bo nie był zbyt posłuszny :) Ciemnemu ludowi sprzedajemy to jako walkę z korupcją :D :D

Gość jesli na kogos zaglosuje
sam jestes ciemny debilu. o platformie juz napisal facet1978. sld i złodziejskie prywatyzacje to co?? kurwa mac dziady zasrane złodzieje

Gość
brawo!!!popieram zalozycielke tego tematu:) ciesze sie ze sa ludzie co mysla podobnie bo juz stracilam nadzieje:(

Gość ANTY-PIS
1/3 posłów AWS to obecnie posłowie PIS!! Dla przypomnienia AWS rządziła w latach 97-01 Kaczyńscy byli we władzach państwowych od początku lat 90-tych na najwyzszych stanowiskach w kancelari prezydenta,w NIK-u na stanowisku prezesa a za rządów AWS-UW Lech K. był ministrem sprawiedliwości!!!! Zawsze im się dobrze powodziło,za komuny nigy nie siedzieli ani nie byli internowani,tatuś jednojajowców Rajmund był w latach 45-56 wysoko postawionym aparatczykiem partyjnym i wykładał na uniwersytecie,spytajcie się babci lub dziadka co to były za "ciekawe" lata :) Rodzina kaczyńskich za komuny była bogata a bracoszkowie dostali rolę w ogólnopolskim filmie. Zdecydujcie czy chcecie żyć w kraju gdzie się wszystkich podsłuchuje i inwigiluje,gdzie kościół kat. ma wciąz ogromny wpływ na zycie obywateli gdzie rządzą 2 małe chorez z nienawisci karakany które niszczą każdego kto nie jest im posłuszny!! Zresztą nie wiem jak moża ufać gosciom którzy w co drugim zdaniu kłamia i zatajają fakty na temat swojej przeszłości!!! Nie bądzcie ciemnym ludem jak was określają głowni stratedzy PIS(Kurski) Polska moze byc normalna co wcale nie musi oznaczać homoseksualnych ślubów i eutanazji,poza tym oprócz Piss-u i PO są też inne partie ;)

Gość no to ja jestem
jakie?? sld lis????? a moze na upr mam glosowac

Gość do ANTY-PIS
Gwoli jasności: Lech Kaczyński był internowany, natomiast Jarosław Kaczyński nie. Dlatego śmieszy mnie jak Jarosław przedstawia siebie jako głównego opozycjonistę, podczas gdy siedział cicho jak mysz po miotłą.

Gość eeeeeh tam
Bzdety. Nawet z komuszej rodziny wyrastaja patrioci i ludzie praworzadni. Przyklad: moj ****** byl za komuny w partii, do dzisiaj glosuje na SLD a MY, czyli reszta rodziny na PIS. U Kaczynskich sa silne tradycje patriotyczne. Ci ludzie nas nie zaprzedaja, o to sie nie boje!!! A cwszystkie kanalie, szara strefa biznesowa i farbowane LIS-y musza odejsc!

Gość ha haar
ja tez głosuje na pis, nie nawidze polityki ale uwazam ze pis jest tym najlepszym w całym źle, przez tuska przemawia wielka zazdrośc o kaczynskich, niespełnione marzenia o polsce którą pewnie chciałby zniemczyc

Gość to jakaś paranoja
Czy w tym kraju wystarczy powiedzieć, że jest się patriotą i katolikiem, żeby mieć poparcie? 2 lata nieudolnych, kompromitujących rządów nie wystarczą?

Gość ha haar
eeeh tam popieram cię! kaczynski nie sprzedaje sie niemcom, zal mnie sciska ze niemcy teraz wyliczają nas ze wszystkiego z wojny, a jak naszych dziadków wyrzucali z domów, zabierali wszystko , dziecinstwo, majątki, o tym zapomnieli?

Gość ha haar
do anti pisu- takie jak sld moze?:D

\"1/3 posłów AWS to obecnie posłowie PIS\" - to akurat KŁAMSTWO ! ! Najwięcej posłów AWS przejęła PO. Łącznie z Buzkiem. I Kaczyński był Ministrem Sprawiedliwości. To fakt. Natomiast za resorty gospodarcze odpowiadała UW. Podobnie jak w rządach Bieleckiego i Suchockiej KLD Tuska I chciałem ci dziecko naiwności przypomnieć ze jak podsłuchano i aresztowano Sobotke to nikt nie pisał brednich że Sobotke aresztowano i podsłuchano bo \"za dużo wiedział o SLD\"

Gość eeeh tam
Jak Kaczynski sam robi w swoje gniazdo ... to nie ze zwyklego sprytu lub innej prywaty. On moze jest politycznie zawziety i fanatycznie nastawiony do opozycyjnych bekartow lewicy i pseudo liberalow, ale w tym panstwie dawno kogos takiego nie bylo, mam zapotrzebowanie na taki autorytarny rzad, rzad silnej i twardej reki, przywodcy niczym Pilsudskiego, ktory przed nikim sie nie ukorzy, to daje Polakom nadzieje na poczucie godnosci i sprawiedliwosci, w naszym skorumpowanym kraju dosc juz rzadow ludzi nijakich, miekkich, centrowych liberalow, lewicowych manipulatorow opinii publicznej i mistrzow sztuki socjotechnicznej blagi. Mam niedosyt tej afery gruntowej, chce wiecej faktow, domagam sie spektakularnego sciecia glow i palenia na stosie, zgladzenia anarchistow, wyprania tych wszystkich brudow i odciecia sie od tego gruba kreska!!!

Gość ANTY-PIS
hehe będziecie mieli frajerzy rządy silnej ręki,to będzie karcąca reka ale dla społeczeństwa karząca wszystkich wiezieniem za najdrobniejsze przewinienia ale łagodna i aksamitna dla usłuznych sługusów jarka i jego partii,będziecie mieli przeszukiwanie mieszkań i 2 lata aresztu za kilka mp3,totalną inwigilacja a tak przy okazji jak się wam podoba pomysł obowiazkowej rejestracji każdej strony internetowej jako "dzienników" Już się nie wykrecicie przed prokuratorą gdy "skomplementujecie" władze na kazdego coś będzie. Cóz niektórzy ludzie lubia być trzymani za pysk i na dobrą sprawe dobrze im w klatce,ważne zeby innym tez za dobrze nie było i tez się musieli bać i w ten sposob cwany kurdupel wykorzystuje klaszyczne polskie piekiełko do zdobywania władzy

jednak małolatów tu nie brakuje. Ludzi nie pamiętających sprawy Sobotki. Ale już pisałem : Wyborcy w wieku 18-24 są najbardziej naiwni i podatni na prosty odbiór medialny. W 2001 strach było się w tej grupie wiekowej przyznać do głosowania na PO. Ogromną przewagę w tej grupie mieli zwolennicy SLD. W 2011 pojawią się kolejni wyborcy 18-14 i będą popierać główną siłę opozycji. Oraz zaciekle nienawidzieć partii rządzącej (czyli PO). Czyli jak zawsze :-)

Gość do faceta1978
ja sie nie znam na polityce ale wiesz moze jaki program ma PO co oni chca zmienic w polsce??

Gość ANTY-PIS
A poza tym porównywanie kurdupli to Pilsudskiego to chyba jakiś żart on nigdy nie sprowadzał by na Polska ziemie obcych wojsk wygłaszajac przy tym texty o tym że warto "umierać" za niepodległośc jaką niepodległość??Pod amerykańską flaga?? w imie interesów wielkich korporacji jak obecnie polscy najemnicy w Iraku?? napewnoe tez nie pozwolił by jakiemuś obłakanemu księzulkowi obrażac siebie i swojej żony i pozwalać mu na wszystko. Niestety czasem mam wrażenie ze wyborcy Piss-u to jakieś zaprogramowane roboty do których nie przemawiaja żadne logiczne argumenty na temat ich idoli,po prostu "ciemny lud" kupuje wszystko,chyba tęz zapisze sie do Piss-u jeszcze tyle baranów w tym kraju do ostrzyzenia :D

Gość eeeh tam
poperam powyzsza wypowiedziedz. Hehe, takie miekkie jaja ma tylko PO. Bez pomyslu, bez sily przebicia, belkocza cos, mecza sie i taplaja w swojej bylejakosci. A wsciekle LIS-y trzeba wytepic i to sie udac moze tylko PIS i dobrze ze PIS zwabil ich do swojej kryjowki a potem zaszczul, bo nikt tego lepiej nie mogl zrobic. Grunt zeby nie bylo wiecej tredowatego, czyli Leppera i wesolego Romka, a elektorat tych partii i kilku madrzejszych ludzi z ich szeregow mozna przeciez polknac ...