Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSKY

WIADOMOŚĆ DLA WSZYTKICH NIEDOUCZONYCH UŁOMÓW I DLA GORACYCH 15-STEK

Polecane posty

Gość SSSSSKY

Poprzez PEETING nie mozna zajsc w ciaże trybicie ?! NIE MA takiej opcji ...jesli dwoje ludzi nie wspolzylo ze soba nie ma szans na poczecie czy to takie trudne ? Ten topic to odpowiedz na wszyskie debilne pyania tego typu : * Uprawialam z moim chlopakiem peeting..dotknelam dlonia nie chcacy jego spermy...potem on dotknal mojej reki i troche pozniej znow dotykal moich narzadow...boje sie ze moge byc w ciazy...co o tym myslicie?? * wiec tak.. jestem mloda dziewczyna i chciala bym sie wwas poradzic czy to mozliwe zebym byla w ciazy. 27 kwietnia uprawialm z chlopakiem peeting. okres mi sie spoznia.. a moj cykl wysnoi 33 dni. co o tym myslicie? *Jestem ciekawa czy przez peeting mozna zajsc w ciaze ? Skoro facet nie wchodzi w kobiete to raczej niemozliwe?? A czy bielizna w jakis sposob zabezpiecza :/ ?? a czy brak wytrysku w peetingu wyklucza ciaze?? *mam pytanie czy jesli facet mial brudne rece od spermy potem je wytarl i po 5-10 minutach uprawiali peeting czy jest mozliwe zajscie w ciaze?? *Uprawialam z moim chlopakiem peeting..dotknelam dlonia nie chcacy jego spermy...potem on dotknal mojej reki i troche pozniej znow dotykal moich narzadow...boje sie ze moge byc w ciazy...co o tym myslicie?? *Mam pytanie - czy w trakcie pettingu można zajść w ciążę jeżeli ne doszło do wytrysku? Jeżeli odbyło się to 1 dzień przed okresem? Tyle że ten okres jakiś taki bardzo skąpy...Poza tym dostałam ten okres na drugi dzien i zaczęłam brać tabletki Diane 35...Czyli chyba ciąża jest niemożliwa, bo było to przed okresem, okres wystąpił, bardzo skąpy, przypominający plamienie, ale jednak...Więc chyba nie ma szans na ciążę, jak uważacie? Może to głupi post, ale ja jestem trochę przewrażliwiona, dlatego bardzo proszę o odpowiedź...Chciałabym byc pewna. *hej Kobitki mam do Was pytanie, ja się nie znam. Uprawiałem z moją kobietą peeting i wiem, że miała dni płodne, a ja przez nieuwagę lekko dotknąłem moim penisem (był wilgotny) jej warg sromowych....czy ona może być w ciąży? * petting a ciaza czy podczas pettingu gdy nie bylo wytrysku mozna zajsc w ciaze???????????????????????????????????????????????????? *czesc mam takie pytanko Smile razem z moim chlopakiem uprawialismy petting i doszlo do wytrysku moj chlopak wytarl go chusteczkami i po pewnym czasie tak po 15 minutach kontynuowalismy dalej i chcialabym sie dowiedziec czy to realne ze moglam zajsc w ciaze co prawda wytarl to ale jest tez mozliwosc ze mogl miec jeszcze cos na palcach i bardzo sie boje ze tak moglo byc i plemniki przedostaly sie do pochwy bla bla bla itp...itd.........ZLITUJCIE SIE :) Pisze do dla waszego dobra zebyscie sie nie denerwowaly takimi bzdurami>\ Jesli ktos jest na tyle ciemny to niech odrazu szuka za oknem gwiazdy betlejemskiej po takie cos juz sie raz zdarzylo :D

Gość bla bla ble ble
otoz mozna zajsc...

Gość bla bla ble ble

Gość Kwiaaatuszzek
jak nie mozna jak mozna

Gość bla bla ble ble
prawda kwiatuszek??ten kto to zalozyl chyba jest niedouczony... bo jesli swierza sperma ttrafi w okolice pochwy to plemniki przenikaja do niej

Gość Paulina 19
niemozna na 100% ....jedyna opcja to przeniesienie duzej ilosci plemników w dni plodne do pochwy ....ale to i tak jest 1 % i osobiscie nie słyszałam o takich przypadkach....Lepiej uwazac ...i jak dojdzie do seksu to sie dobrze zabezpieczac...jesli nie macie ochoty miec dzieci.....Po pettingu w ciaze sie nie zachodzi .....gwarancja 99%;)